U mě to ani není o těžkých ránech, prostě nějak nechci...zvedavec píše:jj těžká jsou rána opilcova, také znám![]()
Tak toho se dobrovolně vzdávám.Hájčus píše:Tak založíme ještě téma "Jak dlouho dokáže volvista nepít alkohol".![]()
To je naopak docela moderní názor. Záleží na časovém rozsahu a kultuře. Vysoká spotřeba masa je záležitost až dost moderních dějin, dříve bývalo běžné maso třeba jednou týdně, dneska se to jí prakticky denně... A s tím chlastem...nozvedavec píše:No já zastávám veskrze nemoderní názor že lidstvo odjakživa chlastalo a žralo maso. Takto nás příroda vyrobila a já na tom nehodlám nic měnit.
No je fakt že jsem svého času chodil každý den na pivo a to přesně mezi 21-23h. A vědátoři tvrdí že alkoholikem se čloěk stává nejen pokud se opíjí ale i pravidelně konzumuje. Prý je ta pravidelnost mnohem nebezpečnější. Tak jsem se polekal a zkusil jsem vynechat, napřed jeden týden pak další a další. No po měsíci jsem s velkým nadšením zjistil že nejsem alkoholik a honem jsem pospíchal deficit vyrovnatmr1 píše:Tak já taky nemívám kocoviny... jen jsem takový oslabený, až oblbý. Ale chtěl bych to zkusit - ověřit si, jestli to vůbec zvládnu, nebo jestli se po pár dnech rozklepu.
raolsa píše: Myslím, že už tam neroste.
Tanková dvanáctka v Písku u mostu v pivnici Platan, malvaz lahodnej, fakt.python.p píše:I když ne, Platan, toho už se nedotku ani neloknu.
Beru na vědomí a zkusím mu dát ještě šanci. Ale fakt tohle bylo asi nejhorší pivo co jsem kdy měl a to v několik podnicích.penek píše:Tanková dvanáctka v Písku u mostu v pivnici Platan, malvaz lahodnej, fakt.python.p píše:I když ne, Platan, toho už se nedotku ani neloknu.
Tesat do kamene!python.p píše: Sládek pivo vaří, ale hostinský ho dělá.
Ten Bastard může bejt zajímavej, zkusím ochutnat.mr1 píše:Tesat do kamene!python.p píše: Sládek pivo vaří, ale hostinský ho dělá.ale málokterý hostinský si to uvědomuje. Dnes pivo čepuje kde kdo, a údržba celého systému také není samozřejmostí. Vím o starobrnu z tanku, kde je situace trochu lepší. Ale ani přímo v pivovaru to není zázrak. Prostě je to jakýsi sladký a pivo mi to připomíná snad jen barvou a pěnou. Poslední dobou má docela silné potíže odolávat vynikajícímu bastardovi... Hloupé je, že po tomto pivu už jiná piva nechutnají.
to bych přišel o takovej ten bonus, když jdu vrátit flašky. To jsou vždycky prachy co na konci měsíce potěšípython.p píše:... tak si začni svoje vařit svoje pivko.
Uživatelé procházející toto fórum: dumi.cz, Warcz