Pro začátek navrhuji dát na černou listinu Rum Legionář - Heffron, něco tak hnusného jsem opravdu nepil. Nebýt mé hamižné dušičky bych to nejraději vylil. Takhle jsem akorát doufal že si mé chuťové pohárky přivyknou či alespoň otupí.

No nevím, mě Republika docela chutná. Teda samozřejmě že se Karibiku nemůže rovnat. Což je pochopitelné, přece jen mají v Karibiku pár století praxi.Vapik píše:Legionář i Hefron jsem koupil z vlasteneckých a rodinných pohnutek a řekl bych, že je srovnatelný s republikou.
Tos mě připoměl že za komára se prodávala Mixela což byla vodka s džusem.yoby píše:Pozůstatek z dávného mládí ... Koskenkorva peach (broskvová vodka)
Jo, na tu jsem zapomnělzvedavec píše:Tos mě připoměl že za komára se prodávala Mixela což byla vodka s džusem.yoby píše:Pozůstatek z dávného mládí ... Koskenkorva peach (broskvová vodka)
Basstl píše:Bejvávalo, že jsem kromě dehtu pil úplně všechno... hlavně když se motá.
Teď už si ale vybírám.
Když jsem v hospodě s kamarády, nebo na návštěvě, tak se krátkodobě přizpůsobím a piju to, co ostatní.
Co bych ale nedal, je téměř jakýkoliv levný, konzumní alkohol.
Česká vodka, fernet, tuzemák, zelená. Z toho už jsem vyrostl.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Jakub Svoboda, Laurel, Macek2