Vzhledem k neochotě Němců komunikovat - nebo aspoň těch, kterým jsem psala na inzeráty - padla volba na Holandsko, kde je výběr celkem slušný, stejně tak i ceny.
I když budu za blázna, tak Ocean se mi na fotkách prostě nelíbil, zvláštní modrá no...

Auto jsme prolézali tři hodiny, prodejce byl trpělivý a nechal nás se kolem toho motat, včetně napojení na diagnostiku a fakt jsme se snažili něco najít, ale na nic fatálního jsme nepřišli, těch drobných, ale řešitelných problémů tam pár je, ale vzhledem ke stáří auta se s tím počítalo.
Jelikož mám čerstvě za sebou přes 1000 km, tak malé srovnání s D5 - ano, takový krouťák a odpich to nemá, je to jiné, ale líné to, aspoň podle mě, rozhodně není a ta jízda s tím mě hodně baví, prý na tom má podíl i Simons, je teda fakt, že to nezní vůbec zle.

Teď vyřídit papírování a už snad konečně bude dobře.
Chci poděkovat lidem, kteří se na mé výpravě podíleli (Markowitz, pavel.2., Míra z Budějic a Švícko, Wolverinovic...) včetně zapůjčení techniky a hlavní dík patří Tomasssovi za jeho technický support, ochotu, trpělivost, základní servis před cestou a šťastnou ruku, páč Ocean byl jeho objev.