nejvetsi rozdíl je, když člověk skočí zpátky do starého auta
 nejvetsi rozdíl je, když člověk skočí zpátky do starého auta 

Co se kol týče, tak musím říct, že se mi tyhle 17" líbí a chtěl bych zachovat současný komfort, takže změna kol v tuto chvíli není v plánu.
 Co se kol týče, tak musím říct, že se mi tyhle 17" líbí a chtěl bych zachovat současný komfort, takže změna kol v tuto chvíli není v plánu. 
  Taky souhlasím, že větší kola na české cesty a D1 nedávají smysl.
 Taky souhlasím, že větší kola na české cesty a D1 nedávají smysl. 

Jojo ukazoval mi to. Já si teď tak užívám jízdu, že jsem se ještě nedostal k tomu, abych si to spárovalmarekbm píše:to, že tam máš bluetooth modul a jak se s tím zachází ti Radek dal vědět?

Už mě to napadlo, ale nějak se mi to holé líbí čím dál víc. Tak uvidím.Ejdou Rotacak píše:možná bych tam časem šoupnul spoiler pro XC70 P2 - docela by tomu slušel.... nebo standardní pro P2 platformu z eRka.

x 1
 x 1 

. Vždycky se něco rozbije...
 . Vždycky se něco rozbije... 
  hodne delaji komplet zimni/letni + komplet brzdy a loziska, ale i tak slusna palba.
 hodne delaji komplet zimni/letni + komplet brzdy a loziska, ale i tak slusna palba. 
 Jo jo, buď opravovat, nebo jezdit v křápu. Jinak to nejde...Warcz píše:Ja jsem v tom asi za 120 000,- za rokhodne delaji komplet zimni/letni + komplet brzdy a loziska, ale i tak slusna palba.
To byl první tip při pohledu na diagnostiku, ale nekoukali jsme na ni s tím, že to chce první zkusit ten olej, jelikož je měněný kdo ví kdy (jestli vůbec).raolsa píše:Viděl bych to na zateklou jednotku Haldexu.
Nejsem zoufalej, jen jsem nečekal vetší investice takhle brzy po koupi. Počítám s tím, že do toho postupem času nasypu, jako do každého auta. Teď mě spíš štve, že jsem se za poslední měsíc finančně vyždímal a peníze z prodeje svého druhého auta nemám, protože si to zájemce na poslední chvíli rozmyslel. Takže nejsem schopný tyhle problémy řešit hned.PetrXC70 píše:Nebuď z toho zoufalej, stejně do toho auta dáš postupem času spoustu peněz, ať to budou opravy, nebo zbytečnosti
Já sem cca na 65tis. auto 8měsíců a rozhodně nejsem u konce. Vždycky se něco rozbije...
Teoreticky ano, ale jednal seriózně. Auto pár měsíců v podstatě jen stálo a měl jsem jen pech, že to vyskočilo až na mě. Nicméně jsme to společně řešili již od prvního vyskočení chyby.Shockey píše:Takovy zavady, resp. naklady na opravu, snad maji jit jako "skryte" za predchozim majitelem, ne?

x 1
 x 1Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé