Jojo ukazoval mi to. Já si teď tak užívám jízdu, že jsem se ještě nedostal k tomu, abych si to spárovalmarekbm píše:to, že tam máš bluetooth modul a jak se s tím zachází ti Radek dal vědět?
Už mě to napadlo, ale nějak se mi to holé líbí čím dál víc. Tak uvidím.Ejdou Rotacak píše:možná bych tam časem šoupnul spoiler pro XC70 P2 - docela by tomu slušel.... nebo standardní pro P2 platformu z eRka.
Jo jo, buď opravovat, nebo jezdit v křápu. Jinak to nejde...Warcz píše:Ja jsem v tom asi za 120 000,- za rokhodne delaji komplet zimni/letni + komplet brzdy a loziska, ale i tak slusna palba.
To byl první tip při pohledu na diagnostiku, ale nekoukali jsme na ni s tím, že to chce první zkusit ten olej, jelikož je měněný kdo ví kdy (jestli vůbec).raolsa píše:Viděl bych to na zateklou jednotku Haldexu.
Nejsem zoufalej, jen jsem nečekal vetší investice takhle brzy po koupi. Počítám s tím, že do toho postupem času nasypu, jako do každého auta. Teď mě spíš štve, že jsem se za poslední měsíc finančně vyždímal a peníze z prodeje svého druhého auta nemám, protože si to zájemce na poslední chvíli rozmyslel. Takže nejsem schopný tyhle problémy řešit hned.PetrXC70 píše:Nebuď z toho zoufalej, stejně do toho auta dáš postupem času spoustu peněz, ať to budou opravy, nebo zbytečnosti![]()
Já sem cca na 65tis. auto 8měsíců a rozhodně nejsem u konce. Vždycky se něco rozbije...
Teoreticky ano, ale jednal seriózně. Auto pár měsíců v podstatě jen stálo a měl jsem jen pech, že to vyskočilo až na mě. Nicméně jsme to společně řešili již od prvního vyskočení chyby.Shockey píše:Takovy zavady, resp. naklady na opravu, snad maji jit jako "skryte" za predchozim majitelem, ne?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]