Edit: Za tím jednocestným ventilem ještě pokračuje, myslím že až k nějaké rozdvojce, kde se napojuje na další, ale to bych teď kecal.

x 1
 x 1 

x 1
 x 1

Tohle nemuze bejt na palivo, to by ti to teklo rovnou do sani...navic ten zpetnej vzduchovej ventil na tom. Je to normalni vedeni podtlakovyho vzduchu.Laurel píše:Prý je to hadice na vracení paliva zpět

x 1
 x 1

x 1
 x 1 
 Je to část evap systému. Takže na palivo to v principu bude, jen ve formě par pocházejících z nádrže. Tak jsem tomu porozuměl.tomasss píše:Tohle nemuze bejt na palivo, to by ti to teklo rovnou do sani...navic ten zpetnej vzduchovej ventil na tom. Je to normalni vedeni podtlakovyho vzduchu.Laurel píše:Prý je to hadice na vracení paliva zpět

Zvláštní, že jsem si toho nevšiml, když jsem zkoušel tu hadici z kelly. Budu to muset u sebe taky proměřit.raolsa píše:Akorát je blbý, že ten nátrubek na sání má průměr cca 7,5 mm a na tom ventilku je 10 mm. Nevím jestli to třeba 6,3 mm silikonová hadička dá.

Jak myslisLaurel píše:V tom highperformanceparts prodávají vyloženě podtlakové hadičky, tak by to mělo být OK
 ja to v bejvalym aute mel a vydrzelo to tam tyden, hadej proc...
 ja to v bejvalym aute mel a vydrzelo to tam tyden, hadej proc... 
  x 1
 x 1

x 1
 x 1 

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], michal_0077