som tu novy a toto je (bol) moj vozovy park...

ako je vidiet som v U.K. konkretne Skotsko
 ako je vidiet som v U.K. konkretne Skotsko  a laser blue je moj momemtalny a zaroven posledny volvo ulovok
 a laser blue je moj momemtalny a zaroven posledny volvo ulovok 

plus kopa dalsich meneych veci spolu s podvozkom.....dalsi krok bude do88 intercooler a potom sa uvidi......ale nic moc kedze niesom ani pretekar ani tunner.... audio mam Pioneer plus old school zosilovac Alpine plus sobwoofer takisto Alpine.....niekto neco..?? pytajte sa....
 plus kopa dalsich meneych veci spolu s podvozkom.....dalsi krok bude do88 intercooler a potom sa uvidi......ale nic moc kedze niesom ani pretekar ani tunner.... audio mam Pioneer plus old school zosilovac Alpine plus sobwoofer takisto Alpine.....niekto neco..?? pytajte sa.... 

noooo tazko hodnotit kedze menil som stock radio SC901( Alpine) za kvalitny Pioneer ktory parametrovo splna to co pozadujem od hudby v aute a tak vseobecne ....plus zosik a subwoofer boli parametrovo zladene k radiu....
 noooo tazko hodnotit kedze menil som stock radio SC901( Alpine) za kvalitny Pioneer ktory parametrovo splna to co pozadujem od hudby v aute a tak vseobecne ....plus zosik a subwoofer boli parametrovo zladene k radiu.... 

Snad bude stacit zatial
 Snad bude stacit zatial 

x 2
 x 2 

diky diky....Petr Marek píše:Ahoj Patriku, vítám Tě na fóru Volvoklubu ČR, Laser blue je parádní!
A při prohlížení fotografií se mi zastesklo po řízení s volantem na správné straně.
 ale ja mam volant na spravnej strane
 ale ja mam volant na spravnej strane  u nas to takto funguje
 u nas to takto funguje  ale mas pravdu pri ceste na slovensko par sekund trva pri vylodeni v Amsterdame alebo Francuzku kym sa zaradim do spravneho pruhu na ceste
 ale mas pravdu pri ceste na slovensko par sekund trva pri vylodeni v Amsterdame alebo Francuzku kym sa zaradim do spravneho pruhu na ceste  

Ale volnat mas fakt na spatne strane:-)....
 Ale volnat mas fakt na spatne strane:-).... 

DikyDeshi píše:Ahoj, krásný autíčka jsi měl i máš, paráda

koukal jsem na tu XC90, co to je za mračítka na předních světlech?
 Ano to su mracitka na XC90....v ciernej farbe....dal som na skusku a zapacilo sa mi tak som nechal
Ano to su mracitka na XC90....v ciernej farbe....dal som na skusku a zapacilo sa mi tak som nechal 

to musím někde sehnat, taky se mi to líbíst_Paddy píše:DikyDeshi píše:Ahoj, krásný autíčka jsi měl i máš, paráda

koukal jsem na tu XC90, co to je za mračítka na předních světlech?Ano to su mracitka na XC90....v ciernej farbe....dal som na skusku a zapacilo sa mi tak som nechal

Díky, už jsem trochu hledal, ale nevím, jestli se musí nechal lakovat nebo ne??st_Paddy píše:Kupoval som to na eBay par rokov dozadu....skusim ak nezabudmem najst link a dam to tu

Ano ano ....dal som to do ciernej farby a na to lak kvoli leskuDeshi píše:Díky, už jsem trochu hledal, ale nevím, jestli se musí nechal lakovat nebo ne??st_Paddy píše:Kupoval som to na eBay par rokov dozadu....skusim ak nezabudmem najst link a dam to tu

aha, já myslel někde u lakýrníkast_Paddy píše: Ano ano ....dal som to do ciernej farby a na to lak kvoli lesku

Neoplati sa lakyrnik kedze to nieje nic tazke.....odmastit a pripravit povrch na nastrekDeshi píše:aha, já myslel někde u lakýrníkast_Paddy píše: Ano ano ....dal som to do ciernej farby a na to lak kvoli lesku
Tak to to zkusím
 potom lak a hotovo....za pekneho pocasia je to raz dva hotove
 potom lak a hotovo....za pekneho pocasia je to raz dva hotove 

Kotúče Ate, dosky Ate ceramic, hadice Hel, brzdovka Motul, brzdice Focus st225...
 Kotúče Ate, dosky Ate ceramic, hadice Hel, brzdovka Motul, brzdice Focus st225... .... Dik chalanom ktorý mi radili
.... Dik chalanom ktorý mi radili 

Uživatelé procházející toto fórum: JarinC, raolsa