diky diky....Petr Marek píše:Ahoj Patriku, vítám Tě na fóru Volvoklubu ČR, Laser blue je parádní!![]()
A při prohlížení fotografií se mi zastesklo po řízení s volantem na správné straně.
DikyDeshi píše:Ahoj, krásný autíčka jsi měl i máš, paráda![]()
![]()
koukal jsem na tu XC90, co to je za mračítka na předních světlech?
to musím někde sehnat, taky se mi to líbíst_Paddy píše:DikyDeshi píše:Ahoj, krásný autíčka jsi měl i máš, paráda![]()
![]()
koukal jsem na tu XC90, co to je za mračítka na předních světlech?Ano to su mracitka na XC90....v ciernej farbe....dal som na skusku a zapacilo sa mi tak som nechal
Díky, už jsem trochu hledal, ale nevím, jestli se musí nechal lakovat nebo ne??st_Paddy píše:Kupoval som to na eBay par rokov dozadu....skusim ak nezabudmem najst link a dam to tu
Ano ano ....dal som to do ciernej farby a na to lak kvoli leskuDeshi píše:Díky, už jsem trochu hledal, ale nevím, jestli se musí nechal lakovat nebo ne??st_Paddy píše:Kupoval som to na eBay par rokov dozadu....skusim ak nezabudmem najst link a dam to tu
aha, já myslel někde u lakýrníkast_Paddy píše: Ano ano ....dal som to do ciernej farby a na to lak kvoli lesku
Neoplati sa lakyrnik kedze to nieje nic tazke.....odmastit a pripravit povrch na nastrekDeshi píše:aha, já myslel někde u lakýrníkast_Paddy píše: Ano ano ....dal som to do ciernej farby a na to lak kvoli lesku![]()
Tak to to zkusím
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé