Díky za nějaké postřehy

Ted sem tady na to narazil, ze to zminujes. Taky mne turbo huli jak kdyby fungovalo na cerny uhli, ale dela to uz rok a pul od doby co sem auto koupil, a turbo tam bylo tehdy novy, takze tim ze by odchazelo to asi nebude. Jinak jede naprosto v poho - je to normalni ze to takhle huli? Pokud to dela vicero lidem, tak to asi nahoda nebude, problem je, ze to huli kdesi vzadu za tim plechovym okrytovanim a neni tam vubec videt odkud to de - nejaka netesnost?. Ptam se jestli to je na zavadu, ale kdyz to jede tak to asi problem nebude, jen mi to prijde divny...::Philip::.. píše:.....za to sazi z turba mam na rozdavani
asi mas prasklou sponu co drzi vyfukovy svod na turbu. dil stoji 200,- a opravis si to klidne sam.Teflon_490 píše:Ted sem tady na to narazil, ze to zminujes. Taky mne turbo huli jak kdyby fungovalo na cerny uhli, ale dela to uz rok a pul od doby co sem auto koupil, a turbo tam bylo tehdy novy, takze tim ze by odchazelo to asi nebude. Jinak jede naprosto v poho - je to normalni ze to takhle huli? Pokud to dela vicero lidem, tak to asi nahoda nebude, problem je, ze to huli kdesi vzadu za tim plechovym okrytovanim a neni tam vubec videt odkud to de - nejaka netesnost?. Ptam se jestli to je na zavadu, ale kdyz to jede tak to asi problem nebude, jen mi to prijde divny...::Philip::.. píše:.....za to sazi z turba mam na rozdavani
Taky hodně záleží na jakou rychlost máš ventilátor topení spoustu lidí jezdí s ventilátorem na plny koule a to semusí projevit já když třeba ráno přijedu do města předemnou řada aut tak ventilátor vypínám a stejně jezdím jen na první polohu ze čtyřTarkin píše:Řeším teď podobný problém u své S80 TDI. Nevím do jaké míry je to normální vzhledem k zimě, studenému motoru a kompletnímu stage 1 od D5T5 tzn chip + EGR off. Při stání a "vhodných" povětrnostních podmínek je lehce cítit smrad z výfuku. Prohlížel jsem svody, výfuk. Vypadá to, že to nikde neuniká.
Studené TDIčko s EGR off smrdí daleko více, než zahřáté, proto jsem to rozepisoval.To nie je normálne vzhľadom k zime, stage a čomu píšeš, atď...
Takže u tebe je to stejné?Ide teda o vlastnosť, ktorá sa ak to vadí, ľahko odstraňuje výmenou auta![]()
Mám ho zhruba v půlce, nebo v první třetině rychlosti. Za jízdy nic, při stání se tak děje zhruba v 50% případů.Taky hodně záleží na jakou rychlost máš ventilátor topení spoustu lidí jezdí s ventilátorem na plny koule a to semusí projevit já když třeba ráno přijedu do města předemnou řada aut tak ventilátor vypínám a stejně jezdím jen na první polohu ze čtyř
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé