Myslím, že jsem to při večerním naštvání popsal trochu nešťastně, týká se to V70 III s automatickým otvíráním 5. dveří. (vlastně jsem to myslel tak, že k propojení o jaké auto se jedná dojde po kouknutí na video, kde je popsáno, že jde o 2008 s power tailgate - moje chyba

)
Prolezl jsem už kdeco ale pokaždé musím negativně zavrčet, že to není můj problém - ať už na drive2.ru anebo dalších x zahraničních fór...včetně toho odkazu od Tebe Kubo, tyhle dráty na liště od kliky já mám v podstatě jako nové.
Kliku jako takovou mám trochu orezlou tu hřídel, která se vetšinou začne zasekávat, ale chodí to volně a v pohodě, ani netřeba prostříkávat. Vrací se sama a spolehlivě.
Jestli mačkám na tlačítko otevření kufru u světel, či na dálkovém ovládání anebo aktivuji to na klice (zrovna na tom odkazu na drive2.ru ho má pěkně vyfocené) je jedno - všechno končí povelem k otevření, ale v zámku na kterýkoli z těchto povelů akorát zacvaká viz. video a tím to hasne. Za dveře jsem tahal jak zběsilej, během zvakání, během tlačení na lanko od kliky i během obou věcí zároveň, ale dveře se ne a ne otevřít. Vůbec netuším, jak z toho ven