HU-850 info/rady, Volvo V70 audio
Pravidla fóra
Upozornění
V této sekci se ponejvíce objevují odkazy na nelegální soft.
Postihy
Při prvním prohřešku napomenutí.
Při druhém zablokování účtu na jeden měsíc.
Při třetím trvalá blokace.
Tak nás k tomu nenuťte. Admini
Upozornění
V této sekci se ponejvíce objevují odkazy na nelegální soft.
Postihy
Při prvním prohřešku napomenutí.
Při druhém zablokování účtu na jeden měsíc.
Při třetím trvalá blokace.
Tak nás k tomu nenuťte. Admini
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: 944 B230FB M47 '92, Toyota Yaris Hybrid
Pavle, subwoofer preci vyplni misto uvnitr rezervy. Tedy rezerva se tam vleze. Ale ze by se dala dat misto rezervy nadrz na plyn a jeste se vlezl subwoofer? Ja jsem fakt presvedceny ze ne. A mluvim z vlastni zkusenosti, kdy jsem subwoofer mel. Preci ten reprak zabira “volne” misto uprostred rezervy. Ne 100%, ale zabira. Nadrz by pak musela byt tak mozna 30% a jeste je otazka, jak by to produkovalo basy, kdyz tomu vezmes tu “diru”
-
- Vůz: V 70II T5 AWD, MY 07'HT-STAGE 3 + úpravy
právě. U starší V70 musela jít pryč rezerva i to horní plato na drobnosti, chtěl sem větší nádrž (tuším 70L, do které šlo reálně natankovat cca 52-55L LPG) dávat tam nějaký
malý prdítko, abych musel každejch 300km na pumpu se mi moc nechce - holt člověk nemůže mít vše, LPG dostane přednost
malý prdítko, abych musel každejch 300km na pumpu se mi moc nechce - holt člověk nemůže mít vše, LPG dostane přednost
V 70 B5244 S2 2.4L, MY 01' stage 2, LPG
-
- Vůz: V50 T5 AWD
Nejlepší řešení je bomba v kufru za sedadlama i za cenu ztráty místa a rezerva a subwoofer pod podlahou.
https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=96&t=56997
-
- Vůz: 944 B230FB M47 '92, Toyota Yaris Hybrid
A nebo nechat jezdit auto na primarni palivo
-
2 Michl
to mi přijde jako tuzing, navíc by se to pak hůř prodávalo - opticky to v tom kufru prostě nevypadá dobře. To už radši půjdu do menší nádrže a budu jak
vocas jezdit každejch 250-300km na pumpu, v ČR to zas tak limitující není. Nebo se na celej subwoofer vyprdnu - stejně to má reálnej efekt jen na Slapech,
když budu chtít zamachrovat před koťátkama
2 Haben
tak každopádně
ale s 25 000 čistého zůstanu ještě u LPG 
to mi přijde jako tuzing, navíc by se to pak hůř prodávalo - opticky to v tom kufru prostě nevypadá dobře. To už radši půjdu do menší nádrže a budu jak
vocas jezdit každejch 250-300km na pumpu, v ČR to zas tak limitující není. Nebo se na celej subwoofer vyprdnu - stejně to má reálnej efekt jen na Slapech,
když budu chtít zamachrovat před koťátkama
2 Haben
tak každopádně
V 70 B5244 S2 2.4L, MY 01' stage 2, LPG
-
- Vůz: V50 T5 AWD
V 90% vozíš v kufru vzduch. V těch 10%
potřeby místa se dá bomba za sedačkama lehce zdemontovat a jezdit pak jen na benzín.
potřeby místa se dá bomba za sedačkama lehce zdemontovat a jezdit pak jen na benzín.
https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=96&t=56997
-
- Vůz: Volvo V60 D5 AWD R-Design 178kW/480Nm
Míchat žluté a modré lze? Tuším, že mají jiné hodnoty impedance.
Sháním Dynaudio do své S80 už rok a sehnat se to v podstatě nedá, ale právě kvůli zesíku a rozdílné impedanci, by to bylo myslím na předělání komplet a to už se mi nechce.
Sháním Dynaudio do své S80 už rok a sehnat se to v podstatě nedá, ale právě kvůli zesíku a rozdílné impedanci, by to bylo myslím na předělání komplet a to už se mi nechce.
Je: Volvo V60 D5 AWD R-Design ST2 178kW/480Nm, VDD inside, Heico Sportiv Kit
Bylo: Volvo S80 D5252T M56 ST1
Díly na prodej: https://auto.bazos.cz/inzerat/209440688/dily-na-volvo-s80-v60-zrcatka-pricniky.php
-
Podařilo se mi sehnat žlutou řadu repro včetně žlutého zesíku a origo subwooferu. Akorát jsem to přivezl po zástavbě ze servisu a dumám nad jednou věcí.
Hudbu si přehrávám tradičně se zapnutym "DPL II", ten zvuk je pak daleko sytější, hutnější, probarvenější....prostě to vtáhne líp oproti "OFF".
Otázka:
Hraje subwoofer, když mám na HU-850 zmáčknuté "DPL II" ? Já to po cestě nějak nedokázal rozeznat oproti variantě "3CH". Prostě to hraje tak moc a tak dobře,
že ze sedadla řidiče jsem za jízdy !v intenzitě bassové linky! skoro nepoznal rozdíl mezi "3CH" a "DPL II" (spíš mátlo jen to vypnutí a zapnutí prostorového repráku v palubce).
Pak jsem zastavil u krajnice chviličku to poslouchal u otevřeného kufru, ale zase jsem se nějak nebyl schopnej dobrat názoru. Protože prostě bassovala celá kastle
Oproti modré řadě je to fakt velkej rozdíl. Přijde mi, že to teď hraje ještě líp, než když jsem kdysi vlastnil předface V70II s žlutou sadou repro a HU-803
(tehdy jsem ale neměl ten subwoofer....a HU-803 myslim neuměla DPL II - což je na HU-850 s kvalitnim prostorovym reprákem v palubce asi jediný hmatatelný
posun vpřed oproti legendární 801/803).
Hudbu si přehrávám tradičně se zapnutym "DPL II", ten zvuk je pak daleko sytější, hutnější, probarvenější....prostě to vtáhne líp oproti "OFF".
Otázka:
Hraje subwoofer, když mám na HU-850 zmáčknuté "DPL II" ? Já to po cestě nějak nedokázal rozeznat oproti variantě "3CH". Prostě to hraje tak moc a tak dobře,
že ze sedadla řidiče jsem za jízdy !v intenzitě bassové linky! skoro nepoznal rozdíl mezi "3CH" a "DPL II" (spíš mátlo jen to vypnutí a zapnutí prostorového repráku v palubce).
Pak jsem zastavil u krajnice chviličku to poslouchal u otevřeného kufru, ale zase jsem se nějak nebyl schopnej dobrat názoru. Protože prostě bassovala celá kastle
Oproti modré řadě je to fakt velkej rozdíl. Přijde mi, že to teď hraje ještě líp, než když jsem kdysi vlastnil předface V70II s žlutou sadou repro a HU-803
(tehdy jsem ale neměl ten subwoofer....a HU-803 myslim neuměla DPL II - což je na HU-850 s kvalitnim prostorovym reprákem v palubce asi jediný hmatatelný
posun vpřed oproti legendární 801/803).