Ešte malý stojan s výdajom PHM do stredu. Pripomína mi to malú čerpaciu stanicu. Ten oblúkový profil strechy je super.Petr Marek píše:Tak po odmlce, která byla od dubna delší, než bylo původně plánováno, je přístřešek konečně dodělaný.

Ešte malý stojan s výdajom PHM do stredu. Pripomína mi to malú čerpaciu stanicu. Ten oblúkový profil strechy je super.Petr Marek píše:Tak po odmlce, která byla od dubna delší, než bylo původně plánováno, je přístřešek konečně dodělaný.
Taky to tak někdy mám nejdřív hledám nejsložitější závady a dopadne to jak píšešpospak píše:člověk se pořád něco učí, a hledá problémy kde nejsoul
raolsa píše:![]()
Haben píše:Petre, vypada to moc pekne. Jeste jamu jsi si pod jednim mistem mohl udelat
Díky přátelé za pochvaly i za náměty.IgorS píše:Ešte malý stojan s výdajom PHM do stredu. Pripomína mi to malú čerpaciu stanicu. Ten oblúkový profil strechy je super.
No, víš, ani ne... ...vlastně jsem málem dostal čočku, že to ještě není.yoby píše:Pěkný Petře, tos musel dostat za odměnu nějakou luxusní večeři ne?
Díky! Hliníkový - Made in Japan!jancho píše:Petře, ten přístřešek je luxusní!
yoby píše:Je to nevděčný plemeno co?
Vyšlo to pěkně, jen jsem kvůli tomu nestihl podpořit zahrádkáře v Kersku.Chase píše:Jeee, Petře to je super zpráva, že mi crosska bude stát celý týden pod střechou![]()
Gratulace k luxusnímu přístřešku a jsem rád i za tebe
těžko říct, rozpadá se mi pravé ložisko tlumiče, které bylo měněné před dvěma měsíci s tlumiči, takže jsem s tím ještě nejel, čekám na servis...“Hezky” nanos. Nejake postrehnutelne zmeny po vycisteni?
V Liberci máme jednu opuštěnou čerpací stanici, třeba by stojan nechaliPetr Marek píše:Stojan na výdej PHM by byl pěkný i jako dekorace.
Moc děkuji za odkaz. Minimálně je to pěkné místo na vyfotografování auta.imrija píše:V Liberci máme jednu opuštěnou čerpací stanici, třeba by stojan nechali
Jojo, většinou tam toho tolik nestojí jako na google mapách ukazují. Většinou je tam prázdno. A máme tu takových plácků vícPetr Marek píše:Moc děkuji za odkaz. Minimálně je to pěkné místo na vyfotografování auta.
To já se chystám udělat foto devítky na staré benzince z roku 1936 v ulici Na radosti na pražském Zličíně. Sice je to profláklé místo a je tam již vyfoceno mraky aut, ale to mi je fuk. Jen škoda, že tam už není stojanPetr Marek píše:Moc děkuji za odkaz. Minimálně je to pěkné místo na vyfotografování auta.imrija píše:V Liberci máme jednu opuštěnou čerpací stanici, třeba by stojan nechali
Tu moc dobře znám, dlouho jsem poblíž bydlel.jancho píše:To já se chystám udělat foto devítky na staré benzince z roku 1936 v ulici Na radosti na pražském Zličíně. Sice je to profláklé místo a je tam již vyfoceno mraky aut, ale to mi je fuk. Jen škoda, že tam už není stojan
Paráda! To mi nějak uniklo.Petr Marek píše:Tato fotografie mého Crosse je z roku 2014 a v Galerii jí mám na třetí stránce.
cos dával za značku? Abych se tomu vyhnul ...Tod2 píše:těžko říct, rozpadá se mi pravé ložisko tlumiče, které bylo měněné před dvěma měsíci s tlumiči, takže jsem s tím ještě nejel, čekám na servis...“Hezky” nanos. Nejake postrehnutelne zmeny po vycisteni?
Uživatelé procházející toto fórum: dumi.cz