Mladýmu jsem chtěl dokázat že to jde.
Jel jsem maximálně plynule, rychlost v rámci předpisů (spíš trošku víc).
P-zahradnik píše:já jezdím průměrně s V50 T5 AWD za 11,6/100km, proste koně je potřeba něčím nakrmit
Na LPG se dostanu na podobnou spotřebu,když je v tom město tak okolo 10,5l ale třeba v zimě alpy jezdím 3lidi + bágly,lyže,prkna za 9,5LPG/100km.Tohle těch 6,8 benzínu mě samotnýho překvapilo,měl jsem vyplej LPG protože jsem si najížděl benzínový mapy.Očividně i s tou 125kw 2,4 se dá ject dálka za fackuEjdou Rotacak píše:Hodně slušný - s V70 2.4i v LPG sem standartně jezdil tak za 8.5-9.0.
Teď je to po městě 11.5 - 12.0 v benzínu a to už pálí peněženku víc, takže ho
asi taky zplynuju, až dodělám 3dp" a přehrajou SW ze Stage 2 na Stage 3
za 8,3 (podle tankování) jezdím s S60 T5 na trasách delších jak 200km úplně vklidu (50 obec, 110 okrsky), takže s 2.4i to podle mě vcelku sedí.Haben píše:na tvoji spotřebu s 2,4i 125 kw čumím jak puk. To snad není možné. My dáváme město s C30 se stejnou motorizací od 10,5 do 11,5 a teď výlet na sraz a zpět cca 370 km po okreskách za 8,5, níž už by to nešlo. Jízda v limitech, jen párkrát jsme dali napít koníkům.
já měl 6,7 l když jsem jel sám bez nákladu na 16" pneu s tlakem na max a při dodržování povolených rychlostí... nic nemožnýho..Haben píše:ty kráso... pak nevím, proč lehčí c30 to nedá stejně? Že by za to mohl dvojitý přejezd Buchlovských kopců, courání ve spanilce? I tak by to asi o litr a půl dolů nešlo ani náhodou.
Habene ja co si pamatuju tak ti vzdycky auta zraly vic jak ostatnimHaben píše:My jeli ve 4 s plnym kufrem a na R17. A stridali jsme se se zenou. Takze 2 problemy na pedalu
Asi nemáš palubní PC.Scratch píše:Mam dotaz, v manualu c30 jsem nalezl, ze kdyz tocim koleckem INFO tak se mi ma ukazovat prumerna spotreba, dojezd aktualni apod., Ukazuje se mi ale jen to ze mam aktivni protiprokluz, asi to napisu spatne, ale sdct nebo tak nejak a pak nic. Je to 1,6 16V v social vybave, ale ze to bude az tak socka, jsem netusil. Bud delam nwco spatne, nebo to tam byt nemusi, budu rad, kdyz mi nekdo poradi. Snazil jsem se hledat tady, ale nenachazim.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé