To bys ale neměl, píšou to i v příručce!!
Žere to tu origo ochranu proti dešti.
python.p píše:Šampón (včera), clay, leštěnka, vosk... Na skla těkuté stěrače. Na kola už jsem se vys... teda vykašlal.
python.p píše:Šampón (včera), clay, leštěnka, vosk... Na skla těkuté stěrače. Na kola už jsem se vys... teda vykašlal.
python.p píše:Na to mrknu, ale kapky to prostě nedělá... Bych řekl, že to posral předchozí majitel starými stěrači, páč v dráze kde chodí to kapky nedělá, ale jinde na skle ano.
Btw, kde ten symbol najdu?
Hájčus píše:Normálně na skle.
Je to to poslední
První je příplatek anti hluk.
Druhé je příplatek anti rozbití vandalem.
Třetí je příplatek tekuté stěrače Forever.python.p píše:Na to mrknu, ale kapky to prostě nedělá... Bych řekl, že to posral předchozí majitel starými stěrači, páč v dráze kde chodí to kapky nedělá, ale jinde na skle ano.
Já tam mám tu šipku jako pravé dvě a nad tím teploměr a +-, to je co?Hájčus píše:Normálně na skle.
Je to to poslední
První je příplatek anti hluk.
Druhé je příplatek anti rozbití vandalem.
Třetí je příplatek tekuté stěrače Forever.python.p píše:Na to mrknu, ale kapky to prostě nedělá... Bych řekl, že to posral předchozí majitel starými stěrači, páč v dráze kde chodí to kapky nedělá, ale jinde na skle ano.
dělal jsem to včera stejněpython.p píše:Záleží kde to děláš no. Já jednou rukou utru pyl a druhou dávám vosk, než závadné není tam nic.
python.p píše:To je na mě?
jj dnes vyfotímHájčus píše:Omlouvám se, šlo to tu moc rychle.
To bylo na Nosounda a jeho :
"Já tam mám tu šipku jako pravé dvě a nad tím teploměr a +-, to je co?"
Jinak teplé světlo mám v interiéru také a jediné, kde mám LED je kufr.![]()
python.p píše:To je na mě?
Tak např. ty co se prodávají včetně plastových krytek pro daný typ vozidla jsou včetně atestu pro LED.selap píše:Zatím snad všechny neorigo ledky nad SPZ co jsem potkal oslňovaly nebo to bylo nějak jinak nepříjemné, nevím čím to je,ale máš to vzadu a tak co.. že...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé