A Karel je pohodovej typek dobre se s nim keca

Tak dovezl sem auto na emise kde nafotoli nemohl najit stitek motoru nakonec sme vse dohledali co a jak
Nez zacalo mereni m,usel jsem ho upozornit ze to neni diesel ( i kdyz to ma obsah 2.9 a pridomek T) A tacho ze byl Mile ho nezajimalo

Takze mam ofico o /1.6km mene
Mereni dopadlo dobre pak presla samotna STK a to sem necekal to bylo tohle je Amerika to vam prihlasi jedine Dekra za 15000

Pritom vozidlo nema nic americkeho vse je evropske predni svetla jsou evropske zadni take okna vsecjny maji E1
Mel jsem k vozu od Karla i COC list vydany Volvem v DE
A ted ten problem nejvessi STK v kraji snad ????
A oni diky tomu ze v nemeckym TP se nepise zatizeni strechy a spo¨treba( mesto, mimo mesto, prumer)
Tak to proste neprihlasi ze prej tohle auto dle jejich databaze bude prvni v CZ co se prihlasilo

Tak mi rekli ze bud papiry od zastoupeni CZ Volvo coz nevim zda budou mit kdyz se tohle auto ofico neprodavalo v CZ ale uvidime zitra tam jdu.
Pak sem vycetl na netu ze zavolat na MD CZ prej maji bezplatnou infolinku
Dalsi mi poradil kamarad co ma nekolik amerik prej Vyzkumny ustav v Praze toho stalo prej 700 asle pred 6lety
Dalsi moznost je jit na STK jinam kde to proste dopisi ty udaje ( jiz sem cetl z netu a prej to jde nevim zda i dnes ze on by tam udaje namackal ruco)
Pak me napadlo pokud by mi nekdo kdo ma XC90 T6 rv 2004 ofotil velky TP zda na ten ukor by mi to tam dopsali ???
A nejvetsi perla na zaver je ta ze vsechny auta z DE nemajii v TP maximalni zatizeni strechy to s tou sotrebou nevim ??? zda to tam maji nebo ne
Ale zatizeni strechy snad mame jen mi

A jeste vetsi sranda ze Auto vlastne v USA vyrobene nebylo

Bylo vyrobeno ve Svedsku a v USA jen prodano
Dalsi perla je jsme ve velke EU jak se vsude hlasa a vozidlo jezdilo na SK znackach prihlasily ho bez problemu
Po homoloaci a vymene US prvku prihlasili i v Nemecku kde jezdilo pravidelne na STK a jezdilo tam myslim 5let
Tak jak je mozne zetady to nejde prihlasit
Pak sem cetl ze Dekra udajne si ucruje za tohle jen 2000kc
Ale to nemam potvrzene
Pripadne vase rady setkal se s nim nekdo???
Jedno pozitivum ( abych nebyl nastvanej a odbocil trosku ) kdyz dle nich bude XC90 T6 1 v CZ tak pak pri nekdy budoucim prodeji nbude mit vetsi cenu nez jina Volva

Preci dle STK databaze bude jedina v CZ