konecne ho mam spat, vymenene vsetko co bolo treba, hlava zbrusena o 0,3mm. squirter block mod,vsetko naladene, vymedzene, poskladane.
uz len dotiahnut par drobnosti a hadam do konca leta bude motor v aute.

Pak dej vedet, jak ty ATE kotouce po agresivnim brzdeni vypadajiFritzko píše:nieco musi ten brutalny narast vykonu aj ubrzdit..... nove ATE kotuce
ok budem to pozorovat a pripadne nafotim, ak budes chciet.olivin píše:Pak dej vedet, jak ty ATE kotouce po agresivnim brzdeni vypadajiFritzko píše:nieco musi ten brutalny narast vykonu aj ubrzdit..... nove ATE kotuce
sorry jako..martinopel píše:Tohle je skvělá práce.Hned je poznat,když to někdo dělá poctivě a s láskou. U mne máš mínus za přechod s K-Jet na LH.
K-Jet je mechanická stříkačka bez elektroniky,výhodou je,že si můžeš bohatost směsi nastavovat sámNimrod píše:může mi někdo vysvětlit rozdíly mezi jednotlivými systémy? vím, že je ke stažení hezká knížečka od bosche, ale moje angličtina je dosti mizerná a vím tedy prdlajs...
kto hlada, najde aj cesku verziu knizocky od bosche.Nimrod píše:může mi někdo vysvětlit rozdíly mezi jednotlivými systémy? vím, že je ke stažení hezká knížečka od bosche, ale moje angličtina je dosti mizerná a vím tedy prdlajs...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé