len poladit, atmosferu? alebo turbo, alebo tam prasknut weber/solex karburator??
p.s. u karburatoru sa obavam,ze by ma spotreba zruinovala,nakolko auto ma byt na denne pouzivanie,ale mozno to tak nebude.. ?!

vase nazory?
nepisal som,ze ich odmietam, ak vies v klude ich rozpis..Drtic píše:Bez rozsahlejsich uprav ani jedno...
Ty si ho snad videl?!Sergej píše:A zahrdzaveny...
Tak gratulujem, ale dobre si pozri ci neucitis prstom na valci vodorovne ryhy napr od kruzkov.Fritzko píše:Ty si ho snad videl?!Sergej píše:A zahrdzaveny...
Ja som zhodil hlavu a nebola ziadna hrdza.. Rucne som ho pretocil a celkom pohoda. Coskoro dam dole aj vanu a potom uvidim..
takze mali by asi pasovat,vsak? len vobec nemam o nich ziadne info.. jedine nazov- Solex C.40 ADDHE.LukášM píše:R-sání a jejich repliky jsou vhodné pro B18, B20, B21, B23, B230. Instalované jsem viděl Webery nebo Mikuni. Solexy snad byly jen v nabídce R-Sport. Ještě mě napadá, že dost lidí experimentuje s motocyklovými karburátory, ale spíš na menších objemech motoru.
ok viem odkial kupit custom made sanie specialne pre weber..LukášM píše:Jen pozor, když koupíš Webery, tak je dobré koupit delší zahnuté sání, třeba tu repliku R-sport, protože ty co jsou v sadě k Weberum nemají prý úplně nejlepší tvar a jsou kratší. Výkon na brzdě byl prý až o 12HP nižší.
no ja zatial iba rozmyslam .. a tieto som uviedol zatial ako priklad lebo uz maju aj sanie a su za celkom v pohode cenu..plus predavajuci tvrdi,ze ich daj kontrolovat a ze vraj su v dobrom stave..a co pozeram tak weber su drahsie a bez sania..otazka je ci je ozaj problem ich repasovat/opravit aj pre firmu ktora sa zaobera iba karburatormi?LukášM píše:Jen si říkám, proč tam cpát Solexy, když je na ně docela problém sehnat díly
co ja viem?! nejaku svedsku ostru vacku, zvysim tlak paliva.. 2,5 vyfuk...no nieco sa bude dat...moravec píše:sem zvědav co na tom vyladíš
Ake su dovody pre toto rozhodnutie ?Fritzko píše:Jest ROZHODNUTO.. bude sa ladit/tunit B23E!
obavam sa,ze ma asi ma nepusti rozpocet, lebo bolo by treba platit za druhy motor, ist pren, menit kabelaz a nakolko sa sam nevyznam tak by to musel robit niekto kto sa vyzna a koho by trebalo za to platit, a potom kto vie v akom stave by bol ten turbo motor.a ja jeden motor uz mam.. takze za cenu druheho motora a nieciju pracu naviac si radej kupim nejake performance diely..Sergej píše:Ake su dovody pre toto rozhodnutie ?Fritzko píše:Jest ROZHODNUTO.. bude sa ladit/tunit B23E!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé