Co ty to vlastně máš v XC70 MY2014? Tam už je TFT, že?
Ahoj, bohužel neVolvo Polestar píše:A radku to moje to nesplňuje jak jsi psal minuly tyden?
Ty jo, rad bych, ale tam by me asi poslali do hlubin ruskych pekelVolvo Polestar píše:aha tak presne tahle specifikace je ted na prodej ve svencaru tak tam zajedte a vykostete to tam...))
To prave neni tak uplne pravda. Od MY15 tam navic blbne "jenom" tlak pneumatik, jinak by bylo OK. Maji to nakodovane tak, ze je potreba mit DIMku presne z jednoho typu auta ( coz nechapu, kdyz to je univerzalni dil, pravdepodobne jde o SW, ktery se do nej naleje ) Pokud by jsi dal z S/V60 tak v V70/XC70 se nebude zobrazovat mnozstvi paliva v nadrzi...Arkaz píše:to niekde pisali aj na swedspeed aj na vesper volvo ze to ide tusim len do MY2014 budikov bez chyb potom uz su problemy s novsimi DIM. ja zase keby zozeniem budiky do 2014 z S/V60 idealne dizel a manual tak by mi malo ist takmer vsetko aj bez tej krabicky.
Potrebuju sehnad XC60 manual do MY14 ... jestli chces, mam tu v "zalozeArkaz píše:nie nedaval by som to do XC ale od S60 MY2013 =) do xc samozrejme bez kraicky ani prd tak sa to asi ani nerozsvieti. hej za tne tlak pneu som cital vraj tam nieco menili neviem ci komnikaciu alebo snimace alebo co ale stazovali sa na to na swedspeede. a ty teraz teda co musis zohnat ? budiky do MY2014 a z akeho auta ?
jj, u pšonku. Je to tam nejlevnější...Arkaz píše:kurna skoda ze byvas tak daleko chcel by som ich skusit nez kupi nejaku dimkukde to kupujes na allegro ?
Už je to ready, chyba nebyla v DIMce, ale v tom, že se zahalo i do konfigurace vozidla...Nosound89 píše:Adrenalin bude až ho vykopnou a pojede s propadlou STK domů
Dám ti dopředu vědět a vyzkoušíme toArkaz píše:paraada. takze kedy dame stretko v Brne a skusime to v mojej s60 MY2013?
Uživatelé procházející toto fórum: raze