Ten panel si sehnal kde nemohl jsem ho nikde najít. prosím o odkaz

PINĎABC píše:Super.
Ten panel si sehnal kde nemohl jsem ho nikde najít. prosím o odkaz
ehm, přesně takNosound89 píše:Na kolik předpokládáš, že tě to celkově vyjde?
Takže už bude chybět jen volant, ne?
budu měnit jenom tu střední konzolu. Ale borci Rusáci to dostali o level dál . Dali do S80 2007 interiér z 2015 a všechno jedeDeshi píše:Kolik stojí např. ta palubka??
Hele, jeden nikdy neví...python.p píše:Škoda že to nebude mít....
Naposled mi Radek říkal, že jenom tohle a už nic nebude vymýšlet
Mám ACC. 110 maximalní rychlost co chci jet, ale vidíš tam symbol auta, takže bere rychlost podle toho co jel předemnou. A ten jel těch 105*dědek* píše:Tempomat na 110 a jedeš 105?
jj, ale Sergey si svoji S80 V8 dost potunil... takže si spojil moderní interiér a funkce posledních P3 s V8 . KloboučekArkaz píše:boha ty rusaci su blazni. prehadzovat celu palubovku a kabelaz
Jn, čekal jsem, že to bude čistě plug and play a ne někde ještě něco zapojovatPINĎABC píše:proč tam chybí konektor a jsou tam káble na volno? (poslední obrázek)
napojuje se to do OBDII. Není to přímo na originálním drátu.PINĎABC píše:proč tam chybí konektor a jsou tam káble na volno? (poslední obrázek)
Za ty prachyNosound89 píše:Jn, čekal jsem, že to bude čistě plug and play a ne někde ještě něco zapojovatPINĎABC píše:proč tam chybí konektor a jsou tam káble na volno? (poslední obrázek)
Ja popravdě takyNosound89 píše:Jn, čekal jsem, že to bude čistě plug and play a ne někde ještě něco zapojovatPINĎABC píše:proč tam chybí konektor a jsou tam káble na volno? (poslední obrázek)
bude se to řešit až přístí týden. Teď na to není čas...Nosound89 píše:Tak to jo, dej pak vědět jak to fachá, věřím, že večer tu bude info
Dobře tySiggi píše:Mám ACC. 110 maximalní rychlost co chci jet, ale vidíš tam symbol auta, takže bere rychlost podle toho co jel předemnou. A ten jel těch 105*dědek* píše:Tempomat na 110 a jedeš 105?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], jergus.balaz