To já vím, jak se od června roku 2011 změnil interiér, tedy asi i s těmi fičurami, které jsou pro retrofit potřebné.
Tak konečně jsem našel rozuzlení - těch TFT palubek je - i po mechanické stránce - vícero verzí: Mi se historicky do rukou dostala ta dolní varianta. Proto také nešla nakostit do první S80II a jiných podobných krámů, které mají ten horní tvar.ok2ucx píše:Jednu věc nechápu - jak ti soudruzi z východu přemluví už jen tvar palubky, aby do auta 2007 (mechanicky) seděla tahle nová DIMka?
Myslíš, že ne? Sice to nebudou stovky lidí, ale jednotky, možná desítky ano.Jasper píše:Teď ještě počkat, jestli podaří spárovat. Myslím, že o něco se pokouší Siggy.
Mám obavu, že pro D5T5 to nemůže být lukrativní vzhledem k tomu, kolik by se asi sešlo objednávek....
Pavel u S60II psal pro MY14+Arkaz píše:tri zajemci. na dve auta takze styri
ale na moju s60 my2013 by to vraj mohlo ist aj bez tej ruskej krabicky.
Pokud máš 2012 tak by to pro tebe mělo jít bez problémůselap píše:Neříkám, že to jednoznačně musím mít, ale na druhou stranu, když to bude fungovat, tak proč ne.
Nosound89 píše:+ Pinďa myslím
Takže už kolik? 4? 5?
Není třeba dělat celou nápravu ,stačí dva PUR silentbloky.Jakub Svoboda píše:Také mě to láká, ale nacpat do budíků třeba 15k???, raději udělám komplet zadní nápravu. Ale červík hlodá a hlodá, že to nakonec stejně budu muset mít, jakmile to ok2ucx rozlousklne.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]