Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
_________________ MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva... MX-5 1.6 81kW@ pokud z toho teče olej, znamená to, že to má olej... XC70 MY08 D5 AWD M/T@ 225 ořů v plné síle!
K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou: V70XC MY00 2,4T AWD A/T@ Kde mám to křídlo?!
Fobie 1.2 HTP, 80tkm, po důchodci!
hajnej píše:To je ale poctivá generálka. Prozradíš nám rozpočet? Plánovaný vs. realita?
Bylo by super taky sepsat provedené činnosti.
Rozpočet zadnej nebyl. Původně jsem chtěl vyměnit jen vyrivi klapky a hydrostely. Jenže s každým dílem co se odmontoval bylo nějaký překvapení.
Cenu asi nemá smysl říkat protože mám ceny dílu úplně jiný než normálně jsou běžně. Co se týče práce dělám si převážně všechno sám.
Co jsem všechno dělal je tak nějak celkové v ty fotodokunentaci.
_________________ Volvo XC70 D5 136kW/400Nm MY06, AW Geartronic - GALERIE
Urvanej píše:Mě přijde, že kdyby sis s nákupem auta vzal místo toho na lízačku nový XC70, tak bys ještě ušetřil.
Máš muj obdiv za vytrvalost a trpělivost.
Myslím že neusetril. Stejně bych do toho jiného auta taky musel vrazit peníze...
No, ja jsem z cetby prispevku Ekkyho velmi rozpacity...."Mlhovky zustavaji, pritom osadis denni sviceni". Kdyz ti to nekdo napise zcela jasne, odpovedi se docka zmatene. Kdyz se nekdo zepta na cenu celkove opravy, ktera jiste dozna nekolika desitek tisic,neocekaval bych, ze by se nekdo dozadoval stejnych cen, za ktere jsi schopen sehnat dily ty...Tak proste jen rekni celkove naklady s tim,ze mas nastesti slevy na dily....A poznamka o koupi noveho vozu na lizacku byla jiste myslena s nadsazkou, ale tva pripominka k tomu, ze do toho budes sypat je mimo. Naklady rozhodne nedosahnou a nebudou obdobneho rozsahu...Takze sorry,tohle je muj uprimny nazor...Ale treba se mylim.
_________________ XC60 T8 Ultra Red Fusion V90 CC Ocean Race D5 MY2018 Polestar
Co se týče světel. Nepsal jsem ze mlhovky zůstanou ale ze zůstane jejich funkce. To znamená že když zapnu mlhovky rozsvítí se DRL co je vsazene v mlhovkach.
Co se týče ceny.
Ano mam díly za slušnou cenu. Takže když ti řeknu že mě to stálo třeba 30 tak ti to stejně neřekne pac dílu na fotkách je za 40 třeba.. Jinak pokud na tom trvas tak k dnešnímu dni tam jsem za 70 i s opravou prevodovky,repas hlavy a turba. Kontrola uhlovky a veškeré díly.
Co se týče jiného auta tím že jsem napsal že bych do něj taky musel investovat,tak určitě při nejmenším ten spotrebak,takže rozvody,kapaliny,brzdy atd co se běžně dělá po koupi auta. To je základ a nemluvě o tom co vše nebude hned vidět...
Když jsem auto kupoval s najezdem 360 000km tak mi bylo jasné tě tahle věc může přijít a přišla. Nic méně radši nasipu do tohodle 80k a vím že je to udělaný co tam je a jak to je udělaný a nebude mě čekat už žádné překvápko jako když jsem to rozdelaval.
Pak ano, ptz tech 70 tis. by byla rocni investice bezne udrzby u noveho auta. Mel jsem uplne jinou tedy zkreslenou predstavu o investici. Tohle je unosny naklad...Ale musi te to vylozene bavit. Ja bych nemel nervy a cas,takze vas vsechny co se v tom hrabete obdivuji.
A to je právě to co jsem psal že ta částka je v mém případě nepodstatna pac na fotkách to může vypadat za 120000. Proto mi přišlo nepodstatné říkat nějakou částku.
Jinak ještě budu kupovat všechny nové náplně od brzdovky až po diferenciál. Ty vyjdou na nejakych 7000,- Vše od Millers Oils, krom haldexu který bohužel neumí. Pak chci pancerove hadičky na brzdy,zvyšovat podvozek ale to jsou věci které můžu udělat během roka a provozu.
Tak drzim pesti, at se vse zadari. Prubezne info a fotit. Je to velmi hladovy konicek,ale super, kdyz se pro to nekdo nadchne. Ja jsem jednou videl XC70 MY 2005 Ocean Race ta nadherna modra, a to byl nezapomenutelny zazitek.......Fandim....
Mazlení dokonalý!!!!
Jen tak dál!! Máš můj obdiv a zároveň v dobrém závidím a přeji.
_________________ EV-NIRO; HONDAAfricaTwin 1100 A.S. //
R.I.P.: XC90 2.5T, S-Max 2.2 13 a V70T6 AWD 08 a S60 2.4 01 a 480ES 1.7 Paris ed. 91 a Mini Cooper 1.3 87 a A3 3.2 06 a Honda 900RR Fireblade a Honda 1100XX Blackbird a... Trabant :)