To je velika parada ta C70ka!!!spy píše:Tak teda taky dvě zimní
na tu C70 fakt slintámspy píše:Tak teda taky dvě zimní
No nebylo to úplně za hubičku, potřebné díly pocházejí z Ebay a jedné totálky. Jen doprava, clo a DPH z USA stála přes 3 tisíce. Kuchání dveří, zrcátek (do svých zrcátek jsem osazoval spodní kamerky a novou kabeláž) a středové konzoly jsem si dělal sám. Největší strach jsem měl, abych zásahem nerozhašil stávající elektroinstalaci. Ale např. oba parkovací asistenti, kteří jsou zapojení do stejného sběrného konektoru ve středové konzole fungují zatím jako před zákrokem.Deshi píše:co ta dostavba stála?
Panečku, to bych také uvítal.Michl píše:No nebylo to úplně za hubičku, potřebné díly pocházejí z Ebay a jedné totálky. Jen doprava, clo a DPH z USA stála přes 3 tisíce. Kuchání dveří, zrcátek (do svých zrcátek jsem osazoval spodní kamerky a novou kabeláž) a středové konzoly jsem si dělal sám. Největší strach jsem měl, abych zásahem nerozhašil stávající elektroinstalaci. Ale např. oba parkovací asistenti, kteří jsou zapojení do stejného sběrného konektoru ve středové konzole fungují zatím jako před zákrokem.Deshi píše:co ta dostavba stála?
Jde vidět, že máš rád velké sedany a toho se držíš*dědek* píše:Zdravim všechny Volvo nadšence, jsem tady co se týče příspěvků jakoby novej, tak se taky "pochlubim" mojim miláčkem, dole pak foto mejch předešlejchfoto 940 bohužel nemám.
současnost
Krásný! Tuhle barvu žeru.Martas píše:Jedná lednová u koní .To AWD je prostě super
Díky i jáKrystof P. píše:Krásný! Tuhle barvu žeru.Martas píše:Jedná lednová u koní .To AWD je prostě super
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé