Tak Tobě jsem chválil autíčko asi před dvěma měsíci u myčky Neptun!sedli02 píše:Jedna ještě na letních tritonech, aby bylo vidět dodělávaný "lízatko" na kufru
A jedna listopadová, kdy bylo hezky a bylo ještě nablejskáno
Před týdnem jsem tam byl koupit auto, vypadalo to tam stále úúúplně stejné jako na fotce.3m3 píše:Vylet do myslivcova reviru a bezky sebou...
to já nic, to všecko automat-tempomat a ty filtry taky zná asi jen sam telefon přes "automatické nastavení" takže baľšoj těchnikaspy píše:Jak dlouho si ladil těch 130 na tachometru?st_Andy píše:po menšej pauzičke pridávam foto (z) VolvíkaCestou na Klondike..
A kolik instagramových filtrů si použil ?
ano, presne tak... kvalita byla u techto casti jinde, proste Jsi mel stastny den! Ja mu volal taky, abych zjistil o co jde.marekl píše:Roger: Na 18 let starý auto je to vážně moc pěkný, možná se tu projevuje vyšší kvalita zpracování a materiálů než u nadcházejících modelů. Z mechaniky se budou dělat rozvody, brzdy a samozřejmě olej, např. na podvozku není co řešit.Měl jsem kliku, že to auto bylo tak blízko a a mně se to ten den perfektně hodilo. Asi budeš ten zájemce z Brna, o kterým se prodávající ještě zmiňoval
Naladeno?peter cz píše:Umyto, přezuto
Přesně to jsem si taky myslelKrystof P. píše:Hezčí je šedesátka
Uživatelé procházející toto fórum: kishmick