s letníma
 s letníma

SuGi píše:Neee, je to Volvo
Mrzí mě to, ale byla mi nabídnuta XC60 za velmi slušnou nabídku od známého, takže s prokázanou historií. Ještě uvidím, jestli dokážu uživit dvě auta a podle toho se rozhodnu. Je fakt vymazlená až na lak a bylo by mi jí líto.

SuGi píše:Snad. Ale je to hrozivě velký, ty to Deshi musíš pociťovat taky z V40 do S80. Zatim to mam tak blbě nastavené, že když chci zapnout mlhovky, tak se musim předklonit, abych dosáhl
Při tom mam volant co nejhloubějc, sedačku co nejníž a od volantu akorát na položení zápěstí na volant.

To mrkám, tak to Vám o víkendu udělám shrnutí, jak mě XC60 skoro 2 roky těšila, projeli jsme skandinávii, koupil jsem jí nové obutí i s ALU, pravidelně ji servisoval a za to se mi minulý pátek potkala díky zadřenému klimakompresoru, čímž mě neuvěřitelně nasrala...
 To mrkám, tak to Vám o víkendu udělám shrnutí, jak mě XC60 skoro 2 roky těšila, projeli jsme skandinávii, koupil jsem jí nové obutí i s ALU, pravidelně ji servisoval a za to se mi minulý pátek potkala díky zadřenému klimakompresoru, čímž mě neuvěřitelně nasrala... 

Thule G929, tehdá jako origo příslušenství Volvo. Kolik přesně ti nepovím, mám ho už asi 5 let, ale bylo to určitě přes 10k. Letos jsem k němu přikoupil ještě adaptér:Deshi píše:Prosím tě, co to máš na XC60 držák na kola? Taky chci 4-místný , kolik tě přišel?
Uživatelé procházející toto fórum: Sadam