Hoši, díky, na tu první jsem pak v noci narazil tady na foru

ale tak nějak jsem něco podobnýho čekal
Blbý je, že je jich dost v AT- našel jsem krásnou S60 v DE.. ale automat.. A když si čtu, jak všichni strašej se zanedbanou údržbou a následnejma palbama za repas, tak z toho mam strach. Předpokládám, že s T5 jezdil normálně jen ten, co si to koupil jako nový, pak, vzhledem k poklesu ceny je dost pravděpodobný, že se to mohlo dostat do ruky bůhví komu a ten tomu nakládal.
Já osobně jsem si už několikrát málem vystoupil na magistrále z auta, jen abych nemusel furt řadit a holedbal se, jak mý další auto bude AT. No, kdybych měl na nový, nebudu váhat ani minutu a spíš než nesmyslnou výbavu, radši bych si zaplatil za AT, nicméně u starýho auta a s tak nízkym rozpočtem už takovej machr nejsem. Já potřebuju jezdit a vydělávat a ne vozit auto na podvalu po odbornících na automat
Určitě nechci nakupovat zbrkle, pravdou ale taky je, že za ty peníze, co do toho chci/můžu dát, to pravděpodobně bude tak jako tak risk, když si spočítám, že nějakejch min. 35k si musim nechat rezervu na zástavbu plynu- to se pak dostáváme na částky, kde bych musel mít sakra kliku na nějakej pěkně udržovanej a hýčkanej kousek a prodejce, co chce někomu udělat radost.
Martin: díky za radu, bydliště nepovažuju za úplně důležitý, vzhledem k tomu, že jezdim víceméně všude možně a nejsem z těch, co by potřebovali mít všechno hned pod nosem- pro kvalitní službu, nebo vůz si rád dojedu kam bude třeba.