Zrovna jsem ztrestal půlkilový bůček a taky mi auto čapí.

a nejlepší jsou takový ty borcí co tankujou kvůli váze vždy max půl nádrže a pak mají 120 kilomartinopel píše:Nemáte tolik žrát!!Každý si nacpe nácka a pak se diví,že mu auto na jeho straně čapí.
Zrovna jsem ztrestal půlkilový bůček a taky mi auto čapí.![]()
ET 10standa píše:205/60 R15 na Virgách (ET 20) pasujou a ještě zbejvá místo. Jaký mají ty Tvoje kola zális?
Náprava sedí dobře, Fritzko má asi tlumiče s delším zdvihem, takže kolo opíše trochu delší kružnici tvořenou ramenem a rázem skoro štrejchá o konec prahu...
nie. dal som to zavarit starsiemu ujcovi co sa tym zivi.Sergej píše:To pomoze. Zvaral si to sam ?
Tak to umírá hladem ne??Fritzko píše:nie. dal som to zavarit starsiemu ujcovi co sa tym zivi.Sergej píše:To pomoze. Zvaral si to sam ?
standa píše:ad odvzdušnění: nemáš stranově přehozené brzdiče? (zbytek si odvoď sám)
pomohlo! len dufam,ze sa neurve zvar,alebo ten srob.. predsa tam posobia nejake sily na tu napravu..Sergej píše:To pomoze. Zvaral si to sam ?
ok to si budem pamatat. no akoze ja mam este jeden v zasobe,ale tiez neviem v akom je stave, urcite by sa vsak jednemu hodil repas..LukášM píše:Brzdový posilovač..to černé a bohužel dost drahéJde sehnat i kit na repas, do Amazona hledám komplet.
cca 125€Sergej píše:Jeden na dvojku som davnejsie vyhodil. Ale ten sa kazi malo. Brzdovy valec je vymenitelny samostatne a nie je extra drahy.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé