... jak rychle se dá couvat? a kolik to žere?
... když místo fridexu naleju olej ?
... když budu řadit jen sudá čísla?
... když budu řadit jen lichá čísla?
... když nebudu používat spojku?
... když budu vždy jen brzdit na prudko na podlahu?

Prostě si jen myslím, že i toto sedmikilo se dalo využít smysluplněji.metju píše:Zase klid... jsou to jenom auta. Ano viděl jsem jak takhle zkoušeli co vydrží V70R v Saffronu, to už se mi otvírala kudla v kapse, ale takovýhle auto, co 3 roky stojí zarostlý za stodolou. Prodat to ? Jezdit s tim ? Asi těžko... 14 dní s tim blbnout na poli ? Proč ne
1- již bylo zodpovězeno - youtubespunge píše:... pokud zatížím plynový pedál a motor pojede na plnej na volnoběh - jak dlouho to vydrží? co se stane?
... jak rychle se dá couvat? a kolik to žere?
... když místo fridexu naleju olej ?
... když budu řadit jen sudá čísla?
... když budu řadit jen lichá čísla?
... když nebudu používat spojku?
... když budu vždy jen brzdit na prudko na podlahu?
Zpátečka = 1. rychlostní stupeň s vloženým reverzním ozubeným kolečkem.spunge píše: ... jak rychle se dá couvat? a kolik to žere?
Já bych ten olej hned tak nepodceňoval, je jasné že PP80 by to neuchladilaUrvanej píše: Pokud místo fridexu dáš olej, tak to v zimě uvaříš, protože než to čerpadlo někam natlačí, tak jinde budeš na 200°C. Voda se používá mimo jiné také kvůli poměrně stálý viskozitě (tekutosti) za všech použitelných teplot. A podle toho je i navržena geometrie lopatek pumpy. Jinak existujou kapaliny, který se používají namísto vody, cena kolem 4tis za náplň. Výhody to má v nižší viskozitě, a hlavně to nikdy nezkoroduje.
Uživatelé procházející toto fórum: aapetr, saabik