... jak rychle se dá couvat? a kolik to žere?
... když místo fridexu naleju olej ?
... když budu řadit jen sudá čísla?
... když budu řadit jen lichá čísla?
... když nebudu používat spojku?
... když budu vždy jen brzdit na prudko na podlahu?
x 1
x 2
x 2Prostě si jen myslím, že i toto sedmikilo se dalo využít smysluplněji.metju píše:Zase klid... jsou to jenom auta. Ano viděl jsem jak takhle zkoušeli co vydrží V70R v Saffronu, to už se mi otvírala kudla v kapse, ale takovýhle auto, co 3 roky stojí zarostlý za stodolou. Prodat to ? Jezdit s tim ? Asi těžko... 14 dní s tim blbnout na poli ? Proč ne
1- již bylo zodpovězeno - youtubespunge píše:... pokud zatížím plynový pedál a motor pojede na plnej na volnoběh - jak dlouho to vydrží? co se stane?
... jak rychle se dá couvat? a kolik to žere?
... když místo fridexu naleju olej ?
... když budu řadit jen sudá čísla?
... když budu řadit jen lichá čísla?
... když nebudu používat spojku?
... když budu vždy jen brzdit na prudko na podlahu?
Zpátečka = 1. rychlostní stupeň s vloženým reverzním ozubeným kolečkem.spunge píše: ... jak rychle se dá couvat? a kolik to žere?
Já bych ten olej hned tak nepodceňoval, je jasné že PP80 by to neuchladilaUrvanej píše: Pokud místo fridexu dáš olej, tak to v zimě uvaříš, protože než to čerpadlo někam natlačí, tak jinde budeš na 200°C. Voda se používá mimo jiné také kvůli poměrně stálý viskozitě (tekutosti) za všech použitelných teplot. A podle toho je i navržena geometrie lopatek pumpy. Jinak existujou kapaliny, který se používají namísto vody, cena kolem 4tis za náplň. Výhody to má v nižší viskozitě, a hlavně to nikdy nezkoroduje.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]