Celkově najeto 472 km se spotřebou 7,27 l naturalu 95 a 47,87 l LPG. V přepočtu to vychází na 261 Kč / 100 km = 7,4 l / 100 km nafty při ceně 35 Kč / litr. Styl jízdy hodně dynamický (tlačil mě čas) - okresky 120-140 km/h, za každou druhou obcí zrychlování na plný plyn, předjíždění, v obcích dodržování padesátky

Jedná se o reálnou spotřebu?
Za kolik jezdíte vy?
Dá se při předpisové jízdě dostat níže, na kolik?
No a teď k závadám:
- po první pravidelné roční kontrole LPG ve Zlíně auto dnes 2x náhle vypnulo motor - vždy po vytočení téměř do max otáček (jednou na dvojku, jednou na trojku) a následném ubrání plynu. Vždy se rozsvítili kontrolky a nový start se povedl na podruhé, resp. na potřetí. To samé to udělalo sestře před cca půl rokem
- auto se občas ani po zahřátí nepřepne na plyn, musím přepnout ručně
- auto občas během jízdy se přepne na benzín a pak nejde již přepnout zpět na plyn - někdy pomůže zastavit, vypnout motor, zamknout.
- nefunguje ovládání tempomatu - nelze zapnout - zkoušel jsem hledat pojistku, ale nenašel
- nefunguje výhřev řidičovi sedačky - pojistka je ok
- v prudší pravé zatáčce se mi na plaubáku 2x rozsvítila hláška "No Oil..." dál jsem to nestihl přečíst. Na měrce je olej na minimu - po ruce mám jen Mobil Super 3000 5W-40. Mohu ho nalít, když je tam Mobil 1 5w-50 nebo někde rychle koupit litrovku daného oleje?
Co může způsobovat dané problémy uvedené výše?
Za odpovědi děkuji