Udělal jsem pár fotek, jestli z toho někdo budete moudrej... Uvítám každou radu, fakt.

mě se to zezačátku taky vůbec nelíbilo a když jsem to chtěl řešit, odradili mě právě komentáře typu "opravit to nejde, leda přilepit", takže jsem se k tomu nedostal. Nicméně teď jsi mě trošku nahlodal a možná se na to půjdu kouknout, protože takový tlačítko na výstražný světla podle pár lidí taky neni rozebiratelný a rozebrat i složit se mi ho povedlo. Jinak v mým případě na to teplota vůbec žádnej vliv nemádanillo píše:Tak jestli je to častější problém a ani autorizák to neumí pořešit, tak to asi nechám, třeba to přestane až nebude horko (že bych musel jezdit jenom v zimě??) Halt když to nepřejde, tak to přilepim, protože mě to rozčiluje....
Díky za rady!
to s těma hlavama zní rozumněHarry píše:no koukal jsem na to, koukal. je to spojený pouze těma šroubama co jsi viděl, bez hlav. asi jsou to šrouby s trhací hlavou, něco jako se dává na defekdlock, utahuješ dokud se hlava neukroutí. důvod nevím, asi aby nešel volant odemknout rozebráním.
takže moc řešení opravdu není, buď to celý očesat, šrouby odvrtat a vypodložit kolem hřídele nebo to opravdu zkusit něčím zalepit.
jebat, hlavně to neřešityebat píše:otázka, čim to teda přilepit? protože já se s tim smířit nechci, jako většina tady...
patrně sofistikovaná bezpečnostní vychytávka - volnější sloupek volantu user friendly v případě nehodytymon píše:koukam, ze to je nejaka nemoc V40 - V70 rocnik 96 az 2004
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]