No záleží na tom kde bydlíš

Něco málo z ní odstříleno mám, ale na nějaké fundované rešerše opravdu nejsem ten pravý - také stále hltám zkušenosti jiných, takže pár mých a vyčtených poznatků, případně postřehy zkušenějšíFíla píše:to Lachtan: všiml jsem si, že vlastníš Norinco 1911 A1. Velmi vážně o ní uvažuju, z nostalgie po legendárním Coltu, i když teda ale chci 9mm Luger. Jediné, co mě tak trochu odrazuje je to "made in china". Určitě už z ní máš něco odstříleno, můžeš ji doporučit? Nebo nějaká negativa, vůle, nepřesnost?
Díky
Já si myslím, že prapůvodní inspirace pochází z bývalých kolonií - Afrika, Indie a pod.martinopel píše:Teď mne tak napadlo proč jsou postavy vždy černé??Že by inspirace v Tanvaldu??Lachtan píše: Jsou to jenom terče/siluety a na terči můžeš mít cokoliv, třeba mamuta![]()
Chceš?Lachtan píše:olova není nikdy dost
Popřemýšlím - sice střely kupuji, nad vlastním litím jsem zatím neuvažoval, ale co není, může býtHonza píše:Chceš?Lachtan píše:olova není nikdy dost![]()
ta tam je jen není vidětmartinopel píše:Chybí ti tam lopatka.Lukas60 píše:Pravá sovětská
Co by jsi za to olovo chtěl?Honza píše:Chceš?Lachtan píše:olova není nikdy dost![]()
Kuchař nebo bagrista asi nejsi...zorg1 píše:Možno to vyznie zleale toto používam pri svojej práci :
Uživatelé procházející toto fórum: Ejdou Rotacak, f.e.e.t, Jarda.JM