Nechal jsem tam dat plyn, najel jsem od te doby cca 7000km.
Poznatky:
Ihned po namontovani cca 600km: spotreba 12-13l lpg, coz mne ohromilo, ve vyssich otackach to prepinalo na benzin...
Po prvnim sestelovani a cca 500km: spotreba ca 14-15l lpg tahlo lip, ale hranice kdy to prepinalo na benzin se posunula z 5000ot na 4000ot, nicmene po chvilce to samo preplo zpet na lpg.Neprijemnost tedy jen pri predjizdeni, kdy to lehce houplo.
Po druhem sestelovani: To nejelo vubec, kolem 3 tisic se to dusilo...
Po tretim: Ted jezdim cca 4000km a je to snesitelny, nicmene jezdim tak nejak na pul plynu, protoze to porad prepina na benzin, nebo se to dusi.Spotreba 14,5l.
No a kdyz byla ted zima tak to zacalo delat tohle: Pokud pridam poradne plyn, tzn. na podlahu.Plyn zacne houkat jak u magoru, ale zpatky uz se neprepne.Hodi to njaky error, takze rucne vypnu a zapnu a je to ok.Pokud konstatne zrychluji a otacky rostou pomalu ale jiste, neni problem prerazovat nekde u 4500ot, na benzin se neprepne.
To me teda samozrejme moc nebavi, to bych nemusel mit turbo...
Kdyz jsem prisel na sestelovani, tak mi rekli, ze je zima (to je fakt, ze -15 a vic je extrem) a ze nema cenu to stelovat, protoze az bude teplo, tak to nepojede vubec....
no tak nevim, no...jako spotreba dobry, jezdim hodne a jezdim ted teda za cca pulku, ale radost z jizdy mam teda malou

System je Megic 3
Svicky i airfiltr menen.