http://auto.fishki.net/comment.php?id=106111
http://auto.fishki.net/comment.php?id=106271
http://auto.fishki.net/comment.php?id=106410
A jaký olej používáte vy?

..ten kdo od koho dostane nejvice do kapsy...ludanek píše:Mno... Díky tomu, že bydlím v Karlových Varech, tak se setkávám s Ruskou mentalitou prakticky každý den, takže pro mě nemají tyhle odkazy žádnou hodnotu! Oni mají svůj svět se svojí pravdou a svím řešením!
Navíc, proč se teda v servise Volvo používají oleje Castrol, když to jsou úplný zabijáci motoru?? Kdo určuje značku a tip oleje? Majitel servisu? Centrální zastoupení? Nebo přímo Volvo ve Švédsku?
A proč by měla mít automobilka zájem aby auto najezdilo milion km ?ludanek píše: Navíc, proč se teda v servise Volvo používají oleje Castrol, když to jsou úplný zabijáci motoru?? Kdo určuje značku a tip oleje? Majitel servisu? Centrální zastoupení? Nebo přímo Volvo ve Švédsku?
..::Philip::.. píše:
..ten kdo od koho dostane nejvice do kapsy...
A proč by měla mít automobilka zájem aby auto najezdilo milion km ?yoby píše:ludanek píše: Navíc, proč se teda v servise Volvo používají oleje Castrol, když to jsou úplný zabijáci motoru?? Kdo určuje značku a tip oleje? Majitel servisu? Centrální zastoupení? Nebo přímo Volvo ve Švédsku?
Ne, chci jen říct že nevyberou nejkvalitnější olej, co je na trhu, ale ten, kterej jim vyjde nejlépe ekonomicky a kterej jim někdo dokáže správně "natlačit". Prostě z auta je spotřebák, u kterýho není důvod k vysoké výdrži, páč kdyby vydrželo věčně, kdo bude kupovat ty nový autaludanek píše: Takže si myslíš, že schválne vyberou olej, který neni dobrej, aby sis pak vyměnil půl motoru?
Že přijde Sven za Björnem a řekne, hele, Björne, tenhle olej je moc kvalitní, neprodáme žádný ojnice, najdi špatnej olej?? To je trochu paranoidní ne?
Ten vývoj motoru stál taky dost peněz a licenčně se prodává dál.. Třeba můj motor se montuje do Volva, Jaguáru a Range Roveru.. Takže dobrovolně je zasekávat je myslim blbost.. Navíc i image a reklama trpí..
V tom případě by všichni museli používat Shell, protože ho používá Ferrari a Ducatiludanek píše:Rozumím co chceš říct, ale... Zkrátka při mojí modelové situaci, kdy jsem si vyhledal cíleně auto z německa, servisované pouze u Volva s tím, že víc pro svůj klid udělat nemůžu. A najednou by mi mělo vycházet, že je to špatně, protože Volvo používá oleje Castrol...
Autorizák = castrol = motor do kytek..
Garážník = např Mobil = motor v peřince..
Tak to by byl svět už fakt komplet na hlavu!!
Takže Saab je taková 1.2 HTPEcoPower píše:Ja vas asi zklamu, ale to co je na fotkach je efekt zvany oil sludge. Kdo ma SAAB s preplnovanym motorem B2x4 a B2x5 vi o cem je rec, i kdyz to zdaleka neni jen zalezitost SAABu. Je to zpusobeno (alespon u sobu) predcasnou degradaci oleje v dusledku prilisneho tepelneho namahani pres moc tenkou stenu bloku motoru (katovani kostu) od turbiny .
Reseni je vymena co 10.000km, a lejt tam jen plnou syntetiku. Sobi miluji Mobil1.
Takze to Rusko v tomto pripade hraje naprosto podradnou roli.
wickey píše:dnes jsem mel moznost probirat tohle tema s klubistou z ruska a ja mu rikam, davam mobil, on ze dobry, on pry dava motul. a pak jsme si spolecne zanadavali na castrolpry to u nic do auta nelije nikdo.
Koukám další co sežral všechno moudro světa.ludanek píše:wickey píše:dnes jsem mel moznost probirat tohle tema s klubistou z ruska a ja mu rikam, davam mobil, on ze dobry, on pry dava motul. a pak jsme si spolecne zanadavali na castrolpry to u nic do auta nelije nikdo.
Bezva, rozletí se mi motor...![]()
To jsou takové hoveda v tom Volvu
Bohužel reklamní masírka některé jedince zcela pohltímartinopel píše:Koukám další co sežral všechno moudro světa.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé