Zozen si Haynes servisny manual pre tvoj model auta, tam najdes schemu. Takto na dialku sa neda radit, srnky netusia co vsetko si poodpajal a poprehadzoval.Fritzko píše:zdarek.. chalani . ak viete poradte co a ako. som uplne bezmocny neveim si dat rady. volvo 240 91´. dnes vecer som sa hrabal v elektrike(stredovy panel., tacho)--( jo a kilomertovnik mi odisiel) dal som si zalezat na tom aby som vsetko zapojil tak ako bolo povodne. a zrazu zistim,ze mi NESVIETIA PREDNE SVETLA. zaujimave je ze parkovacky funguju,ale svetla ani dialkove nie... ziarovku som skusal dat novu a nic.
dalej signalizator na pas. blika ako sa mu zachce. ventilator mi nefunguje.. budem velmi rad ak mi nejako poradite..diikes...
Ze ti nefunguje ABSFritzko píše:neveite co znamena ak mi svieti oranzova kontrolka ABS???
řidičeFritzko píše:ok check-nem to.. jo a este taka otazka.. moje auto sa prava ako lod. pri prudsom myknuti volantom sa dost naklana. je to o zivot... co treba vymenit.. tlmice ,alebo pruziny?
Fritzko píše:ridice? co to je? kde to je...?
Tyto auta mají lodní chování v popisu práce. Pokud chceš co nejvíce eliminovat naklánění v zatáčkách, musíš dát tvrdší-tušší stabilizátory. Dost tím ale utrpí komfort a lodní plavnost stroje.Fritzko píše:ok check-nem to.. jo a este taka otazka.. moje auto sa prava ako lod. pri prudsom myknuti volantom sa dost naklana. je to o zivot... co treba vymenit.. tlmice ,alebo pruziny?
moze byt ,ze sa tak maju chovata,el mne to pride az moc kolisave... raz som skusil asi pri 50-60km/h prudsie trhnut do strany a dievca na mieste spolujazdca nemalo pas tak skoro si hlavu tresla o bocne sklo... akoze pride mi to ,ze sa to kolise az moc! mam pocit,ze kedy musim na ceste takto reagovat a pri trochu vyssej rychlosti tak sa prevratim..jarek.krizan píše:Tyto auta mají lodní chování v popisu práce. Pokud chceš co nejvíce eliminovat naklánění v zatáčkách, musíš dát tvrdší-tušší stabilizátory. Dost tím ale utrpí komfort a lodní plavnost stroje.Fritzko píše:ok check-nem to.. jo a este taka otazka.. moje auto sa prava ako lod. pri prudsom myknuti volantom sa dost naklana. je to o zivot... co treba vymenit.. tlmice ,alebo pruziny?
To je normální u všech autFritzko píše: moze byt ,ze sa tak maju chovata,el mne to pride az moc kolisave... raz som skusil asi pri 50-60km/h prudsie trhnut do strany a dievca na mieste spolujazdca nemalo pas tak skoro si hlavu tresla o bocne sklo... akoze pride mi to ,ze sa to kolise az moc! mam pocit,ze kedy musim na ceste takto reagovat a pri trochu vyssej rychlosti tak sa prevratim..
viem na co narazas,ale tot bol extrem... to auto sa vazne dost naklana...yoby píše:To je normální u všech autFritzko píše: moze byt ,ze sa tak maju chovata,el mne to pride az moc kolisave... raz som skusil asi pri 50-60km/h prudsie trhnut do strany a dievca na mieste spolujazdca nemalo pas tak skoro si hlavu tresla o bocne sklo... akoze pride mi to ,ze sa to kolise az moc! mam pocit,ze kedy musim na ceste takto reagovat a pri trochu vyssej rychlosti tak sa prevratim..
Ve srovnání s čím?Fritzko píše:viem na co narazas,ale tot bol extrem... to auto sa vazne dost naklana...
s autom r.v. 2004. proste naozaj mam pocit,ze to auto fakt brutalne plava..yoby píše:Ve srovnání s čím?Fritzko píše:viem na co narazas,ale tot bol extrem... to auto sa vazne dost naklana...
Pre dobry pocit vymen tlmice, mozno ze sa to dost zlepsi, ale mas auto pochadzajuce konstrukcne z polky sedemtesiatych rokov, kedy boli dost odlisne naroky na chovanie sa aut.Fritzko píše: s autom r.v. 2004. proste naozaj mam pocit,ze to auto fakt brutalne plava..
nerozumim cizímu jazykuwickey píše:a KUWA pášte sa v tom aute všetci.
jj skusal som to.. auto som riadne rozkyval,a slo to docela lahko. potom sa v pohode vratilo do povodnej polohy. kua,ale aj tak by to chcelo trochu tuhsie pruziny atd... jj ale uz viem co treba vymenit tlmice a pruziny.. diikesSergej píše:Pre dobry pocit vymen tlmice, mozno ze sa to dost zlepsi, ale mas auto pochadzajuce konstrukcne z polky sedemtesiatych rokov, kedy boli dost odlisne naroky na chovanie sa aut.Fritzko píše: s autom r.v. 2004. proste naozaj mam pocit,ze to auto fakt brutalne plava..
Ci mas vytecene tlmice zisti lahko: Bud pohladom (mokre od oleja) alebo po prudsom zatlaceni na prednu cast auta (hrana blatniku) sa auto musi plavne vratit do povodnej polohy. Dokmitavanie svedci o zlom tlmeni.
Treba si uvedomit ze dvojka nie je ziany sportovy trhac asfaltu co drzi zakruty bez pohnutia. Je to korab na plavnu jazdu krajinou s mäkkym pruzenim.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé