,ale svetla ani dialkove nie... ziarovku som skusal dat novu a nic.
 ,ale svetla ani dialkove nie... ziarovku som skusal dat novu a nic.  dalej signalizator na pas. blika ako sa mu zachce. ventilator mi nefunguje.. budem velmi rad ak mi nejako poradite..diikes...
 dalej signalizator na pas. blika ako sa mu zachce. ventilator mi nefunguje.. budem velmi rad ak mi nejako poradite..diikes... 
  ,ale svetla ani dialkove nie... ziarovku som skusal dat novu a nic.
 ,ale svetla ani dialkove nie... ziarovku som skusal dat novu a nic.  dalej signalizator na pas. blika ako sa mu zachce. ventilator mi nefunguje.. budem velmi rad ak mi nejako poradite..diikes...
 dalej signalizator na pas. blika ako sa mu zachce. ventilator mi nefunguje.. budem velmi rad ak mi nejako poradite..diikes... 
 Zozen si Haynes servisny manual pre tvoj model auta, tam najdes schemu. Takto na dialku sa neda radit, srnky netusia co vsetko si poodpajal a poprehadzoval.Fritzko píše:zdarek.. chalani . ak viete poradte co a ako. som uplne bezmocny neveim si dat rady. volvo 240 91´. dnes vecer som sa hrabal v elektrike(stredovy panel., tacho)--( jo a kilomertovnik mi odisiel) dal som si zalezat na tom aby som vsetko zapojil tak ako bolo povodne. a zrazu zistim,ze mi NESVIETIA PREDNE SVETLA. zaujimave je ze parkovacky funguju,ale svetla ani dialkove nie... ziarovku som skusal dat novu a nic.

Ze ti nefunguje ABSFritzko píše:neveite co znamena ak mi svieti oranzova kontrolka ABS???
 Sviti ti to hned po nastartovani, nebo az po dosazeni nejaky rychlosti (cca 10kmh)?
 Sviti ti to hned po nastartovani, nebo az po dosazeni nejaky rychlosti (cca 10kmh)? 

řidičeFritzko píše:ok check-nem to.. jo a este taka otazka.. moje auto sa prava ako lod. pri prudsom myknuti volantom sa dost naklana. je to o zivot... co treba vymenit.. tlmice ,alebo pruziny?

Fritzko píše:ridice? co to je? kde to je...?

Tyto auta mají lodní chování v popisu práce. Pokud chceš co nejvíce eliminovat naklánění v zatáčkách, musíš dát tvrdší-tušší stabilizátory. Dost tím ale utrpí komfort a lodní plavnost stroje.Fritzko píše:ok check-nem to.. jo a este taka otazka.. moje auto sa prava ako lod. pri prudsom myknuti volantom sa dost naklana. je to o zivot... co treba vymenit.. tlmice ,alebo pruziny?

moze byt ,ze sa tak maju chovata,el mne to pride az moc kolisave... raz som skusil asi pri 50-60km/h prudsie trhnut do strany a dievca na mieste spolujazdca nemalo pas tak skoro si hlavu tresla o bocne sklo... akoze pride mi to ,ze sa to kolise az moc! mam pocit,ze kedy musim na ceste takto reagovat a pri trochu vyssej rychlosti tak sa prevratim..jarek.krizan píše:Tyto auta mají lodní chování v popisu práce. Pokud chceš co nejvíce eliminovat naklánění v zatáčkách, musíš dát tvrdší-tušší stabilizátory. Dost tím ale utrpí komfort a lodní plavnost stroje.Fritzko píše:ok check-nem to.. jo a este taka otazka.. moje auto sa prava ako lod. pri prudsom myknuti volantom sa dost naklana. je to o zivot... co treba vymenit.. tlmice ,alebo pruziny?

x 1
 x 1To je normální u všech autFritzko píše: moze byt ,ze sa tak maju chovata,el mne to pride az moc kolisave... raz som skusil asi pri 50-60km/h prudsie trhnut do strany a dievca na mieste spolujazdca nemalo pas tak skoro si hlavu tresla o bocne sklo... akoze pride mi to ,ze sa to kolise az moc! mam pocit,ze kedy musim na ceste takto reagovat a pri trochu vyssej rychlosti tak sa prevratim..

viem na co narazas,ale tot bol extrem... to auto sa vazne dost naklana...yoby píše:To je normální u všech autFritzko píše: moze byt ,ze sa tak maju chovata,el mne to pride az moc kolisave... raz som skusil asi pri 50-60km/h prudsie trhnut do strany a dievca na mieste spolujazdca nemalo pas tak skoro si hlavu tresla o bocne sklo... akoze pride mi to ,ze sa to kolise az moc! mam pocit,ze kedy musim na ceste takto reagovat a pri trochu vyssej rychlosti tak sa prevratim..

x 1
 x 1Ve srovnání s čím?Fritzko píše:viem na co narazas,ale tot bol extrem... to auto sa vazne dost naklana...

s autom r.v. 2004. proste naozaj mam pocit,ze to auto fakt brutalne plava..yoby píše:Ve srovnání s čím?Fritzko píše:viem na co narazas,ale tot bol extrem... to auto sa vazne dost naklana...

Pre dobry pocit vymen tlmice, mozno ze sa to dost zlepsi, ale mas auto pochadzajuce konstrukcne z polky sedemtesiatych rokov, kedy boli dost odlisne naroky na chovanie sa aut.Fritzko píše: s autom r.v. 2004. proste naozaj mam pocit,ze to auto fakt brutalne plava..

nerozumim cizímu jazykuwickey píše:a KUWA pášte sa v tom aute všetci.

jj skusal som to.. auto som riadne rozkyval,a slo to docela lahko. potom sa v pohode vratilo do povodnej polohy. kua,ale aj tak by to chcelo trochu tuhsie pruziny atd... jj ale uz viem co treba vymenit tlmice a pruziny.. diikesSergej píše:Pre dobry pocit vymen tlmice, mozno ze sa to dost zlepsi, ale mas auto pochadzajuce konstrukcne z polky sedemtesiatych rokov, kedy boli dost odlisne naroky na chovanie sa aut.Fritzko píše: s autom r.v. 2004. proste naozaj mam pocit,ze to auto fakt brutalne plava..
Ci mas vytecene tlmice zisti lahko: Bud pohladom (mokre od oleja) alebo po prudsom zatlaceni na prednu cast auta (hrana blatniku) sa auto musi plavne vratit do povodnej polohy. Dokmitavanie svedci o zlom tlmeni.
Treba si uvedomit ze dvojka nie je ziany sportovy trhac asfaltu co drzi zakruty bez pohnutia. Je to korab na plavnu jazdu krajinou s mäkkym pruzenim.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé