Platí to i pro šrouby třeba na připevnění přepadu oleje, atd?
No větší hovadinu jsem ještě neslyšel.dali píše:Slyšeli jste někdy, že šrouby a matky na připevnění turba ke svodům, a výfuku k turbíně mají být z nemagnetického materiálu, aby nevychylovaly turbínu a nepůsobily na osu turba? Taky jsem si řek že <>vina... Jenže pak jsem vzal svorník z turba z 850 a zkusil na něj magnet....a nic![]()
Platí to i pro šrouby třeba na připevnění přepadu oleje, atd?
Svorník je nerezový,ale nikoliv proto,aby nevychyloval turbínu.dali píše:No já tím co drží dveře u kuchyňský linky. Martin se tomu sice směje, jenže ten samej magnet udrží nerezový nůžky, ale svorník z turba z 850 ani ťuk, takže?
Hlavně magnetický materiál neznamená,že má magnetické pole,takže nechápu jak by mohl vychýlit rotor turbíny.Ale můžeš mechanikovi poradit,že pro delší životnoat turbodmychadla by měl zrušit veškeré reproduktory ve dveřích,které obsahují magnety a zcela jistě šíří magnetické pole.dali píše:No, informace pochází od mechanika kterej se specializuje na fauvé. Asi mu v autorizáku potřebovali obhájit šroubky za 110kč/kusKaždopádně díky za uvedení na pravou míru.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé