a ne v barvě auta. Čidlo stálo cca 2000, nastříkání by mě u nich vyšlo cca 1500 (namíchání min. 1dcl barvy, práce atd).
 a ne v barvě auta. Čidlo stálo cca 2000, nastříkání by mě u nich vyšlo cca 1500 (namíchání min. 1dcl barvy, práce atd).Takže mám dvě možnosti, dát tam to černé, které tam bude působit jako pěst na oko nebo to nějak nastříkat. Bavil jsem se se známým, který kreslí obrazy airbrush technikou a ten mě navedl na jinou myšlenku.
Koupit opravnou barevnou sadu, kde je barva a lak. Barva prý musí být podle zákona vodouředitelná, takže by měla jít v pohodě namíchat do pistole, pak je vrchní krycí, teoreticky také vodou ředitelný. Stříknul by čidlo základem na plasty (jeho syn zase staví letadla, ale plast jako plast), potom barvou a nakonec lakem.
Co si o tom myslíte, zkoušel někdo už podobnou věc? Nevím, jestli se barva nebude časem loupat, ale zase je to na místě, kde to neobouchají kamínky atd, takže si říkám, že by to mohlo vydržet.

A nemaj ty ceny ve Forintech?!
 A nemaj ty ceny ve Forintech?! 

. Je to složený jak říká Urvanej, ale nacvaknutá je tam právě část, která má tu odrazovou plochu a počítám, že k ní vedou drátky od kontaktů. A tam někde bude chyba, takže přehazovat to nějak asi nemá smysl.
. Je to složený jak říká Urvanej, ale nacvaknutá je tam právě část, která má tu odrazovou plochu a počítám, že k ní vedou drátky od kontaktů. A tam někde bude chyba, takže přehazovat to nějak asi nemá smysl.

trefné. Když se na to tak zadívám, tak máš pravdu. Asi s tím něco budu muset dělat.
 trefné. Když se na to tak zadívám, tak máš pravdu. Asi s tím něco budu muset dělat.

x 2
 x 2