Tymto by som chcel poprosit - vedel by to niekto za rozumny peniaz vyrobit na vyssie spominany rozmer aby mi to nemasakrovalo gumy?

Este prikladam fotodokumentaciu
"pekne" to je zj*banetomkop píše:V mém případě něco podobného udělala špatná geometrie.
http://www.sapi.estranky.cz/fotoalbum/norsko-2009/norsko/dsc07553.jpg.html
http://www.sapi.estranky.cz/fotoalbum/norsko-2009/norsko/dsc07552.jpg.html
bohužel to bylo 400 km nad Narvikem, daleko nad Severním polárním kruhem, kde sehnat takovou pneu je dost velký problém.
tak tie gumy boli ojete uz ked som to kupil, teraz su 1mm dezenu pred smrtouIng.Magor píše:Já to mám v podběhu taky takhle sedřený. Mám to od toho jak mi kola v plným rejdu drhnou, ale mě to dělaj 235/45 17, zimní 225/45 17 mi to dělaj. Já to přikládám tomu, že eRko má sníženej podvozek a tudíž je podběh blíž kolům. Každopádně tak jak to máš ojetý ty bych to spíš tipoval na špatnou geometrii
sak zalezem pod auto (najskor asi az cez vikend) a pozrem sa nato poriadnezorg1 píše:figu geometria,, je ošuchany silonovy doraz.. v sobotu som na to doma pozeral.....
Fajn, tak mrknem nato zajtra v garazi jak dojdem z worku. Este dotaz - vymena prebieha ako? Je to tam zanitovane alebo cim je to tam pripevnene? Nitovacky zoberem fotrovi, stare nity vyvrtam (ak to teda drzi takto a bude k tomu pristup)zorg1 píše:koleso dole a vidis to hned z vrchu netreba lahnut pod auto... je to taky silonovy polvalček... na skandixe ho najdes-.-
uz som si precital spravu.... dakujem za pomoczorg1 píše:ved pozri poriadne na tu fotku co som ti dal, ten doraz je v kruhu a tam vidno šruby...
pred 4 mesiacmy bola geo v pohode, ale tak jazdim moc a plno jam som uz pobral. Moje silentbloky tiez uz su neni zrovna OKsydney29 píše:Oleštěný vnitřní plech podběhu má na svědomí dorazy, již zmíněné shora a to, že se Ti sjíždí vnitřní kraje pneu, tak to je buď špatnou geometrií, a nebo vůle v silentblocích ramen. Měl jsem stejný problém - u mě jednoznačně silentbloky a následně geometrie
To mas potom letne/zimne presne jak ja. Skusim poresit tie dorazy ale myslim, ze to ze su z vnutornej strany tie gumy hentak zoslahane nebude tym suchanim o podblatnik. Teraz mam dilemu - dat si spravit nanovo geometriu, alebo pockat a po zime nahodit funglovky letne + nastavenie geometrie pripadne nove silentbloky+samozrejme geometria.lumiere.c píše:mám to taky.rozměr pneu 225/45/17.zimáky mám 205/55/16 a je to ok.
Tak samozrejme, ze nechodim ako autoskola ale myslim, ze 95% casu chodim slusne a setrne autu. Obcasny "prejeb" sa pritrafi, ked blikaju kontrolky trakcieOrtový píše:letné 225/45 R17 , zimné 205/55 R16 a tiež to mám ošúchané,síce trochu menej,ale mám
podla mňa to bude tvarom samotnej pneu,alebo pri plnom rejde prejdeš cez hrbol,auto sa trocha "zhupne" a guma sa šuchne o podblatník
ešte ma napadá,či nechodíš rýchlo do zatáčok,auto si "klakne" na jednu stranu a koleso urobí "šuch"
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé