Něco podobného je popsáno tady: https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?t=17160 ale mě to sjíždí až do půlky.
jako Windows ??marra píše:inicializace oken
to by malo stacit vystupit a nastupitdoktor píše:jako Windows ??marra píše:inicializace oken
je mozne ze vo vodiacich kolajniciach moze byt nejaky bordel a sa to am moze zasekavat. v servise nezistili nic? diagnostika bola ticho?raolsa píše:Tak jsem dneska absolvoval tu inicializaci a ejhle problém zůstal.A teď Marro raď.
Je tam nějaký doraz který by mohl blbnout nebo je špatného něco jiného? Jednotka, motorek, vypínače?
Ještě jsem zjistil jeden úkaz: okno se vrátí do toho místa ze kterého ho nechám vysouvat nahoru. Když ho sputím z dolní polohy - vrátí se úplně dolů, když spustím zavírání třeba že je na 10 cm mezera tak se vrátí tam. Když to zmáčnu když je okno zavřené tak se otevře asi na dva centimetry.![]()
Potřeboval bych někam nasměrovat než to rozeberu.
mal ten citroen aspon nejaku eletroniku?raolsa píše:Tak jsem to byl zkusit tu manuální kalibraci a nic. Okno stále sjíždí skoro až dolů. Takže mě návštěva servisu nemine.Chjo, to je pořád něco. U Citroena jsem v servisu nebyl ani jednou za celou jeho životnost. Těch pár mechanických maličkostí jsem si vyměnil sám, ale s elektronikou nebyl problém nikdy. Njn, dal jsem se na vojnu musím bojovat.
Doufám, že mě tyhle maličkosti neodradí od značky Volvo nadobro.
Jasně, klimu, vyhřívané sedačky, centrál na DO, okna v elektrice.Dzambor píše:mal ten citroen aspon nejaku eletroniku?
mi to jede jak na 2000tak ma 2004wickey píše:oživím toto téma - jak je možné, že moje S60 model 2004 neumí automaticky vytahnovat spolujezdcovo okno, i když polohu na čudlíku takovou má? lakiova XC70 2002 to umí a jak tady čtu, umí to i 2000ky...
tak kde je kuwa problém? v autorizáku mi bylo řečeno, že to umí až po FL, okna jsem inicializoval a nic...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé