vcerejsi hratky v snehu vystridal dnes poradni inverzni menzes ve kterem si auto postalo celou noc. Potreboval jsem ale dnes vyjet, dojdu k autu, nasednu, otocim klickem do polohy - (bezny stav) slysim cerpadlo tlacit, relatka cvaknou, kontrolky co maj pohasnou, tak tedy zacnu startovat a nic... vubec nic.. cvak a nic a ticho, starter proste nedostal zadnou informaci, "cvak a nic" jsem s jeste s celym ritualem odemknuti dalkou zopaknul jeste asi 15 krat a pak to definitivne kvalitne nas*anej zabalil
 vcerejsi hratky v snehu vystridal dnes poradni inverzni menzes ve kterem si auto postalo celou noc. Potreboval jsem ale dnes vyjet, dojdu k autu, nasednu, otocim klickem do polohy - (bezny stav) slysim cerpadlo tlacit, relatka cvaknou, kontrolky co maj pohasnou, tak tedy zacnu startovat a nic... vubec nic.. cvak a nic a ticho, starter proste nedostal zadnou informaci, "cvak a nic" jsem s jeste s celym ritualem odemknuti dalkou zopaknul jeste asi 15 krat a pak to definitivne kvalitne nas*anej zabalil 
 Jak o hodinu prestalo lit, dojdu k autu, zasadim klicek, kontrolky pohasnou jak maj, otocim klickem na verim pane a hele brnk!.. chytlo to proste hned na prvni otocku jak to dela bezne!!

kua ptam se tedy co to jsou sa fory?? Mesic zpatky se mi stalo, ze to tocilo ale nechytalo tedy jenom tocilo, po pohybani relatkem vstrikovani to pak chytlo hned a startoval jsem pak uz 100x v pohode. Ale tohle, ze to ani nesepne, proste ani tik a pak je to opet najednou samo olrajt.. Setkali jse se s tim nekdo nekdy??

x 1
 x 1

eRko jsem za podivnych okolnosti nenatocil jenom 2x v zivote.. z toho jednou jsem byl v Bratislave ja a druhy krat Wickey (tenkrat poprve) v Košicích..
 eRko jsem za podivnych okolnosti nenatocil jenom 2x v zivote.. z toho jednou jsem byl v Bratislave ja a druhy krat Wickey (tenkrat poprve) v Košicích.. PS: obema temto sci-fi vylomeninam predchazel uplne bezproblemovy fulltime provoz a bezproblemove startovani vicekrat denne, tak se mi opet potvrdilo, ze nahoda fakt neni blbec
 PS: obema temto sci-fi vylomeninam predchazel uplne bezproblemovy fulltime provoz a bezproblemove startovani vicekrat denne, tak se mi opet potvrdilo, ze nahoda fakt neni blbec  (i kdyz se tak pak citim já a proto na to hlavne taky chci prijit)
 (i kdyz se tak pak citim já a proto na to hlavne taky chci prijit)  sak ja mu este dohovorim kdo je tady panem
 sak ja mu este dohovorim kdo je tady panem  se hned nejak rozcitlivi jak neparkuje v garazi panenka jedna..
 se hned nejak rozcitlivi jak neparkuje v garazi panenka jedna..

chapes ked ti necvaka ani cievka na starteru tak to bud je chyba v spinacke alebo v kontakte ktory spusta cievku startera alebo v relatku ak to ide cez relatko alebo v samotnej cievke resp. opalenych silovych kontaktoch v nej aj ked to by si asi pocul aspon cvakanie pri stoceni klucika do polohy III
 chapes ked ti necvaka ani cievka na starteru tak to bud je chyba v spinacke alebo v kontakte ktory spusta cievku startera alebo v relatku ak to ide cez relatko alebo v samotnej cievke resp. opalenych silovych kontaktoch v nej aj ked to by si asi pocul aspon cvakanie pri stoceni klucika do polohy III