nevíte, proč? Jinak tedy konkrétně jde o pravé přední světlo, které svítí na ovladači světel v poloze I. a nebo když zmáčknu ten žlutej konflík na dálce... :ryma:
 nevíte, proč? Jinak tedy konkrétně jde o pravé přední světlo, které svítí na ovladači světel v poloze I. a nebo když zmáčknu ten žlutej konflík na dálce... :ryma: apropó měl by to PC u mojeho kočáru hlásit??

nevíte, proč? Jinak tedy konkrétně jde o pravé přední světlo, které svítí na ovladači světel v poloze I. a nebo když zmáčknu ten žlutej konflík na dálce... :ryma:

mám ztoho zato že se to tedy týká vpředu jen hlavních světel, tedy ne obrysovekV70 ovners manual píše:Bulb failure warning light
The light will come on if any of the following bulbs are defective:
l one of the low beam headlights
l one of the tail lights
l one of the brake lights when the brake pedal is depressed.
Check the fuse and bulb. See sections "Replacing bulbs" and "fuses".
Should the warning light come on after a defective outside bulb has been replaced, the corresponding
bulb on the other side of the car should also be replaced.

aha, díky marromarra píše:ne přední
parkovací světla to nehlída odběr je přílš nízky aby to system rozpoznal
 jinak všechny ostatní žárovky to hlásí? tzn. hlavní přední,zadní, brzdový, mlhovky... jo?
 jinak všechny ostatní žárovky to hlásí? tzn. hlavní přední,zadní, brzdový, mlhovky... jo? 

Jj mělo by, mě Cčko hlásilo i mlhovku a to v ní mám xenonlookass_V70 píše: jinak všechny ostatní žárovky to hlásí? tzn. hlavní přední,zadní, brzdový, mlhovky... jo?

Ve výčtu obrysovky nejsou. Citace manuálu píše, že kontrolka se rozsvítí v případě že je nějaká z následujících žárovek je špatná:Bobes píše:no jak jsem na klouzání zjistil, nehlásí to ani I. generace. přitom tam kotrolka na palubce jemám ztoho zato že se to tedy týká vpředu jen hlavních světel, tedy ne obrysovekKód: Vybrat vše
Bulb failure warning light The light will come on if any of the following bulbs are defective: l one of the low beam headlights l one of the tail lights l one of the brake lights when the brake pedal is depressed. Check the fuse and bulb. See sections "Replacing bulbs" and "fuses". Should the warning light come on after a defective outside bulb has been replaced, the corresponding bulb on the other side of the car should also be replaced.
blinkry se ohlásí rychlejším chodem
kouknul jsem do manuálu 2001 a tenhle popis jsem tam nenašel, ale mám zato že to bude to samé

x 1
 x 1Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot]