díl 1
https://www.youtube.com/watch?v=IpuweiOD ... re=related
díl 2
https://www.youtube.com/watch?v=cP_7WyAq ... re=related
kdo s kým?pekelnik píše: přikládám foto "naposledy spolu"
standa píše:samolitr - V8, 2500ccm, 100 koní a to všechno je vzadu![]()
s Pavelkou za volantem (řidič tatry na videu, jinak zkušební řidič a závodník) bych na zadním sedadle klidně i usnul...
včera jsem tatru taky prohnal, ovšem značně pomalejc... (na fotce s integrovaným zabezpečením proti krádeži)
Jo - stavíš se?bonker píše: Si z Brna?
Můžeš nám cajzlum prozradit, co je lakrumákstanda píše:...Ještě poznámka k alarmu: vypíná se jablkem nebo lakrumákem
dali píše:Co je pravdy na tom že u 603 se ve stošedesátce tak nadlehčoval předek, že byl problém udržet auto na silinici? Tvrdil mi to kamarád, jehož táta vlastní 613.
T613-3 jsem měl. To auto jelo přes dvě kila jako prd. Ale to už nikdo neřídilpresne-ten píše:dali píše:Co je pravdy na tom že u 603 se ve stošedesátce tak nadlehčoval předek, že byl problém udržet auto na silinici? Tvrdil mi to kamarád, jehož táta vlastní 613.
nevím jak je to u 603 ale u 613kdosi povídal že přes 110to taky začíná lítat... (což je pravda:(... ale je pravda i to, že tak od 150-160 už to zase drží na cestě:)...
Já jel s T613 E po celkové GO ( fungl nová kastle , zbytek repase ) a 220 to tachometrových jelo, ale musím potvrdit, že směr se jen lehce korigoval, a v zimě s tím nebyly zrovna příjemné pocity, když je člověk s namrzlého kopce dolů a ještě navíc chtěl zatočit.aphex píše:
T613-3 jsem měl. To auto jelo přes dvě kila jako prd. Ale to už nikdo neřídilJen jsem držel volant a koukal se kam to jede.
Co to je zač? Snažil jsem se vygůglit nějaký info, ale nic.jarek.krizan píše:MB1100T De luxe. ato s turbem AVON, vlečná zadní náprava alá Š 130 a široké nápravy s hřebenem. Černý lak interiér černo-červená koženka, budíky kulaté v chromu, blatníky s kapsami, panorama okna s pozičkou na sloupku a s topením z Rumunského náklaďáku + další vychytávky.
Jízda se soukromou Tatrou ale stejně měla za komančů své kouzlo.
Co je zač co ? Ta škoda, nebo Tatra ?aphex píše:Co to je zač? Snažil jsem se vygůglit nějaký info, ale nic.jarek.krizan píše:MB1100T De luxe. ato s turbem AVON, vlečná zadní náprava alá Š 130 a široké nápravy s hřebenem. Černý lak interiér černo-červená koženka, budíky kulaté v chromu, blatníky s kapsami, panorama okna s pozičkou na sloupku a s topením z Rumunského náklaďáku + další vychytávky.
Jízda se soukromou Tatrou ale stejně měla za komančů své kouzlo.
Tatru jsem měl.....takže se ptám co je zač ta MB1100T.......jarek.krizan píše:Co je zač co ? Ta škoda, nebo Tatra ?aphex píše: Co to je zač? Snažil jsem se vygůglit nějaký info, ale nic.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé