Pro: XC70, D5, 136kW(ST2), manuál, 2008, 210 000Kč

Prodej vozidel
Pravidla fóra
PRODEJ AUTA
1 - Nadpis topiku – soukromý prodej příklad: „Pro: C70, 2,3 T5, 177 kW, manuál, 1999, 69 000 Kč“
2 - Text inzerátu (pouze soukromý prodej)
a) typ
b) motorizace – nejlépe přímo konkrétní označení motoru (např B5234T3)
c) výkon (kW nebo HP, nejlépe obojí)
d) rok výroby (případně datum uvedení do provozu – pokud se liší, nebo modelový rok)
e) najeté km (zdůraznit, zda se jedná o tachometrové nebo skutečné, ověřené)
f) výbava vozidla (pokud možno co nejpodrobněji)
g) servisní knížka (ano/ne/ano, ale vedená pouze do...)
h) historie vozu (bourané/nebourané, servisováno kde, kolikátý majitel, provedené opravy, koupeno kde/dovezeno odkud)
i) současný stav a předpokládané investice (kdy se mají dělat rozvody, stav brzd, spojky, olej v automatu), zmínit vylepšení, modifikace a jiné
j) pneu (jsou v TP, rozměry/výrobce/mm, letní/zimní/oboje, plechy/alu(typ))
3 - foto co nejvíc nahrát sem nebo odkaz na ně – nutné! (exteriér, interiér, motor)
4 - cena, nutné! inzeráty bez ceny (cena dohodou, nejvyšší nabídce apod.) mohou být bez upozornění smazány!!!
5 - kde je auto k vidění (pokud je místo odlišné od bydliště v profilu) !!!
6 - ekodaň, je zaplacena či ne, nebo se netýká, (zápis ve velkém techničáku, TP), v případě nezaplacení normu opsat z TP (řádek V.9).
7- kontakt! Uveďte ideálně telefon, je to nejrychlejší způsob jednání.
8- v případě, že dojde k prodeji, napíše prodávající poslední příspěvek "PRODÁNO". Vyhnete se zbytečným dotazům k dávno prodaným vozidlům a zájemcům o koupi ušetří čtení, psaní, volání. NEMAZAT text inzerátu!
  • Autor
  • Zpráva
python.p
Vůz: XC70 D5 2008

Pro: XC70, D5, 136kW(ST2), manuál, 2008, 210 000Kč

Příspěvek od python.p »

Je to tady, auto stojí, nejezdí, přišla další pojistka... tak to vezmem hezky popořadě. 2 auta se tu prodali obratem, tak to zkusíme do třetice.
a) OA
b) D5244T4
c) 136kW
d) 2008
e) něco přes 337 000 km (zítra dám přesné číslo)
f) summum, dodělaný bufík a odhlučnění
g) servisní blog zde: https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?t=62112
h) kupováno na FB, předtím jezdilo v Olomouci, důležité je, že jsem dělal GO. Je udělané GO motoru pár desítek km zpět, od té doby oleje co 10tkm, je vyměnený olej v haldexu a úhlovce, do špajzky olej mám, ale už jsem to nestihl. Nové čelní okno. Silentbloky na motoru, atd. Myslím, že kdo mě zná ví, že auto dostávalo vše co kdy potřebovalo....
i) investice... přední náprava, tu jsem nedělal a už dělat nebudu, ale tlumiče tlumí a netečou a pružiny pružinují + nikde nic nemlátí. Rosí víko ventilů, v jednom servise neznají momentový klíč, takže to kdysi dotáhli na krev a rosí to tak dlouho, ale neřešil jsem to.
Nicméně! DPF, ano, je to tak. Je tam prasklé DPF a tak je potřeba je vyřešit... nové origo 40t, nebo z AV dílů (mají) + servis DPF kde je vypalují! NE vyplachují! Kontakt mám a předám.
j) letní i zimné obutí na ALU, zimní 16" a letní 17" oboje Nokiany, masa tam ještě je dost...
3 - foto hodím staré, zítra si zkusím udělat čas a auto umýt, vysát a nafotit.
4 - 210 000 kč, ano nezbláznil jsem se, chtěl jsem začít vzhledem ke stavu a co na autě je hotový na 250, ale to DPF je v pasti, to je fakt tak o tu cenu jdu níže. O ceně nemám problém se bavit u auta.
5 - Blansko, po domluvě Brno, Olomouc, dál se mi nechce.
6 - vyřešeno
7 - telefon na mě je 732 17 19 77, volat, psát, WA.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

K prodeji (s bolestí u srdíčka) do dobrých rukou:
XC70 MY08 D5 AWD M/T @ 225 ořů v plné síle!
V70XC MY00 2,4T AWD A/T @ Kde mám to křídlo?!

Bylo:
MX-30 @ 145 eletrických poníku... než jim dojde šťáva...

VIDA k dispozici - Blansko, Brno, Olomouc

Zpět na „Prodej - Auta“