EV: Diskuse o elektroautech
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: R design 2018 V60 D4
dík
je LR Evoque, sen a představu dalšího vozu mám, ale garáž je malá :(
-
- Vůz: xc60 D5
jelikož mj. dřepím v legislativním orgánu jedné instituce, osobně se mi dostalo té cti vidět co a jak řešily německé asociace podniků směrem k politikům a jejich poradcům a náměstkům...automobilky mohly tlačit a lobovat za rozum a byznys, ale buď tiše tolerovaly nebo hlasitě podporovaly zjevné cesty do pekel. protože dotace. a češi? když jsem se v rámci připomínkovacích řízení kolikrát ptal proč je předpis co se má implementovat formulován tak blbě, bylo mi řečeno, že to samozřejmě nikdo nechce, ale udělat se to musí protože to jde befelem z brusele (nařízením), tak se to udělá tak nějak minimalisticky ... tedy blbě a ti co to budou dělat, navíc kolikrát neumí dobře anglicky, takže to raději udělají ještě blbějc, aby jim někdo nevytýkal že to bylo málo...
no a čínské komponenty? nechce se mi věřit, že je někdo tak blbý a nekompetentní, že způsobil závislost...spíš bych se obávám, zda nedošlo k prolobování dostatečným množstvím peněžitých argumentů:( takže jestli se chce pán z fauvé /škoda politovat, může si jít stěžovat hlavně sobě...
mimochodem kolega si koupil vw za 1,4mio...hrozná hromádka šedého levného plastu proto mi pocitově přišlo, že ten byd působí hodnotněji
no a čínské komponenty? nechce se mi věřit, že je někdo tak blbý a nekompetentní, že způsobil závislost...spíš bych se obávám, zda nedošlo k prolobování dostatečným množstvím peněžitých argumentů:( takže jestli se chce pán z fauvé /škoda politovat, může si jít stěžovat hlavně sobě...
mimochodem kolega si koupil vw za 1,4mio...hrozná hromádka šedého levného plastu proto mi pocitově přišlo, že ten byd působí hodnotněji