Tebe jsem se ptal, co máš v plánu.
Přidáno za 2 minuty 2 sekundy:
Já nikomu nic netlačíme, já ukazují realitu a fakta.koch píše: dnes, 08:10co najednou jde? proc by neslo? kazdy at si koupi po cem touzi, nikdy jsem nerozporoval ani to, ze EV nekomu muze davat smysl
mne EV nedava absolutne zadny smysl, nebudu kvuli nemu menit svuj zivotni styl, nechci na strese solar, nechci travit na nabijecce ani minutu, proste nechci v aute elektriku, vadi mi agresivni implementace EV, eliminace konvencnich vozu, agresivni kampan par fanatiku a nejsem sam...
Ty na druhou stranu tady lidem tlacis porad dokola nejake svoje myslenkove pochody, grafy, nesmyslne vypocty, porad mas potrebu sahodlouze vysvetlovat Tvuj scenar a potvrzovat si svoje zivotni rozhodnuti a pokud s tim nekdo nesouhlasi, tak se nestitis nazyvat vsechny hlupakama, kopes kolem sebe a plevelis zase jen dalsima plkama a printscreenama porad dokola... tvrdit, ze zde nemame v implementaci a v praxi eliminaci a zakaz konvencnich vozu uz hranici s bizarem
Mozna jedu proti proudu hlasite mensiny, ale zatim mne ani jeden z Tvych a ani obecnych argumentu nepresvedcil o tom, ze je EV cestou budoucnosti a ze je to to prave pro mne...![]()
Pokud jsou nesmyslné a nevychází, tak je můžeš samozřejmě rozporovat a oponovat, případně uvést na správnou míru. Nicméně jsi to za celou dobu ani jednou neudělal, jen tady prudíš
Můžeš prosím říct kdy a přesně se ratifikoval ten zákaz spalovacího vozů a vešel tak v platnost? Můžeš tady přede všemi že mě udělat hlupáka, tak snadný to je.
Já si nic dokazovat nemusím, já jsem spoko a žiju v současnosti a ne v roce 2035... Jen nesnesu když někdo plácá hovadiny.