Weight píše: 21 lis 2020 19:36
Idem si prečítať téme o vibráciach D5. Snáď tam bude niečo málo inšpirujúce.
Skúsil si ho dotiahnúť v poradí A-B-C (písal som o tom v tom vlákne )?
Inak teda, čakal som, že tohle je len doménou naftožrútov a nie aj benzíňakov...
Vitaj v klube
No ja mám s tým odtrhnutým silentblokom sametový chod Inak neskúšal som to dotiahnuť v tom poradí.
Ale ako písal Tod2, nechal som tam ten odtrhnutý a podvedome si začínam všímať každú vibráciu. Čo ma najviac serie. Pretože sa idem zblázniť ako neustále rozmýšľam "čo to buchlo, kde to cvaklo , prečo to vibruje..."
si myslím, že pokud do té gumy něčím šáhneš, tak se ten zbytek prostě rychle utrhne, protože to nebude celistvé
on ten menší kloub u toho neplného, pokud je utržený z těch dvou kousků, tak vlastně funguje úplně normálně, akorát asi neleží úplně vertikálně uprostřed, což nějak zásadně nevadí
_________________ D5T5 ST2, egr off + dongle VIN YV1TS796961433633
Přispěji i tady jako ve vlákně vibrace D5. Jakmile jsem dal nový corteco, tak se objevily vibrace, když ho povolím je klid. Nákup a montáž nového originálu se už blíží, po 10.12. dojedu do ČR a koupím si origo, pak dám zprávu jak vypadá nový origo. Jen mi ještě chvíli počkejte. Origo nestojí svět cca 1800kc s DPH. Za ten klid to stojí, protože takhle se akorát rozvrzava víc a víc interiér, ještě, že mi to přes měsíc stojí u domu
no já ho v létě měnil taky, utržené se říct nedá, ale ty boční výstupky, o které se to má právě opřít při kontaktu s domkem, byly prostě už tak omačkané, že tam vlastně nebyly
zároveň jsem měnil i ty boční na spojovací tyči, je to celé pevnější a mám pocit, že se to tím zpevněním zlepšilo než zhoršilo
_________________ D5T5 ST2, egr off + dongle VIN YV1TS796961433633