Pravidla fóra
V této sekci se můžete pochlubit ostatním uživatelům se svým miláčkem.
Každý, kdo bude chtít, si založí vlastní topik se srozumitelným názvem.
Co napíšete dál, už záleží jen na vás. Pamatujte, že to je galerie, tzn. fotky jsou žádoucí.
Čím víc informací zveřejníte, tím lépe. Je možné požádat o případnou úpravu, pokud by se diskuse rozjela jiným směrem.
Ono je docela zmatek, kdo komu patří a kdo co vyrábí. BERU patří BorgWarneru, ale chtěl ho kupovat Federal-Mogul v roce 2012, z čehož asi sešlo a pak měli nějakou smlouvu, že Federal-Mogul bude výhradně(?) prodávat jejich produkty skrz svou distribuci. Zároveň FM už vlastnil Champion. V roce 2018 pak Federal Mogul odkoupilo Tenneco a rozjelo značku Driv jako brand pod kterým chce shromažďovat svoje značky. Takže jde ještě koupit svíčka Driv by Beru a k tomu Champion, což všechno patří do stejného koncernu Jestli to pro Champion bouchá Beru, nebo naopak, nebo dokonce si to dělají každý sám, kdo ví...
Rukama mi prošel Champion, Beru i origo Volvo a všechny vypadají na první pohled stejně. Auto mi jelo se všema.
Na obrázku vypadají stejně, rozdíl 70 Kč/ks.
Uvidím jak dlouho ty origo vydrží a jak se bude auto chovat. Po ranní jízdě do práce nepozoruji rozdíl oproti NGK, ale hlavní zkouška přijde odpoledne až povalím od Turnova na Kozákov.
Raolso, jak jsi spokojený s těma Ledkama místo xenonů? Co svítivost za deště? Přeju si je k narozeninám taky, akorát se neviem rozhodnút, jestli chci 4300k nebo 6000k. Rozum velí 4300k, ale duše petrolheada mi našeptává 6000k
Dneska výměna bočního krytu sedačky za úplně nový. Starý prasknul a bohužel tak blbě, že mi to natrhlo i bok sedáku. Ještě nevím co s tím budu dělat, ale asi to zkusím nějak zalepit.