Origo jsou Made in France.
.
x 1
x 1
x 1
x 1
x 1
x 1
x 1
x 1PetrXC70 píše: 15 lis 2025 07:51 Na P2 sem měnil baterku a pak stejně i startér... Bylo to hodně znát.
Zkus kupovat SKF přímo od výrobce SKF a ne od překupníků. Sice si připlatíš,ale kvalita tam údajně je. Překupníci berou jen výrobky s označením. Na toto jsem byl upozorněn na školení od SKF. Že překupníci nakupují jinde se stejným označením.Ale stejně nevím,jestli to je pravda.raolsa píše: 09 lis 2025 12:25 Přezuto na zimní. Jednu sezónu ještě dají.
Co mě ale nepotěšilo je, že opět praskla prachovka vnitřnho kloubu na pravé poloose. Dával jsem novou SKF v únoru. Takže vydržela nějakých 7 měsíců a najela cca 14 kkm.![]()
Zkusím Löbro.![]()
x 1Jj, proto jsem se pustil do výměny té prachovky, mámě jsem navozil dřevo a trochu poklidil na dílně. Zítra asi budu pokračovat.Jakub Svoboda píše: 15 lis 2025 18:59 Radku mě ač je to divné ve stejné situaci právě pomohlo jít něco dělat, pak alespoň na chvíli jedou myšlenky jinam.
x 1
x 1jestli je to cerna kuze,mam nekde doma od colorlacku cernou opravu na kuzi.jestli to jeste nemas slepeny,muzu ti to dovezt.raolsa píše: 17 říj 2025 18:59 Dneska výměna bočního krytu sedačky za úplně nový. Starý prasknul a bohužel tak blbě, že mi to natrhlo i bok sedáku. Ještě nevím co s tím budu dělat, ale asi to zkusím nějak zalepit.![]()
.
kryt.jpg
x 1Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé