Původní podmínky byly původ ČR a automat. Později přibyla další podmínka a to na motor 3.0 V6.
První bylo Viano v Davocaru za 200, původ ČR. To bylo něco otřeseného. Neseděly nárazníky, orezlé to bylo, kardan vibroval neskutečně. A ještě starý typ - poznáte na první pohled dle předních světel - nové už mají xenony s integrovaným denním svícením. Starý typ neměl xenony. Nový typ má už nový podvozek a neměl by reznout. Lámalo se to v roce 2010.
Auto je v komisi a majitel půjde na 180.
Jo a je to Kompakt, čili nejkratší verze - za zadními sedadly už takřka žádný kufr.
https://www.sauto.cz/osobni/detail/mercedes-benz/viano/208635812
Čili jsem se rozhodl, že připlatím a půjdu do poFL.
Další na řadě bylo toto:
https://auto.bazos.cz/inzerat/207063053/mercedes-benz-viano-30-v6-2012-w639-facelift.php
Na první dojem z inzerátu pecka, původ ČR. Ta zadní vrata ve skutečnosti vypadají lépe než na foto, takže bych s tím buď žil nebo časem (dost pravděpodobně) nechal udělat/vyměnit.
Ale při prohlídce takové vybydlené auto (já bych měl při prodeji auto uklizené), hodně kosmetiky a kardan opět vibroval, byť o poznání méně než v Davocaru.
Auto péči dostávalo dle inzerátu, ale na mě nepůsobilo dobře. Pán by šel na 300.
Toto jsem měl i kousek od baráku, škoda. Vkládal jsem do něj po přečtení inzerátu velké naděje.
Pak bylo ještě jedno levné ČR (už nevím přesně, ale do 150) někde kolem Budějovic. Ale to bylo v nouzáku, tak tam jsem ani nejel.
Tím jsem vyčerpal původ ČR a musel jsem to jako podmínku zrušit a nebo čekat a čekat.
Takže první dovoz a poFL byl tento:
https://auto.bazos.cz/inzerat/206246856/mercedes-benz-viano-30-v6-automat-ve-velmi-slusnem-stavu.php
První auto bez vibrací, technicky ok. Za mě dobré auto. Ale nějak mě nenadchlo. Pán by šel na 340.
Pak jsem se upnul k tomuto inzerátu:
https://auto.bazos.cz/inzerat/207643315/mercedes-benz-viano-30cdi-v6.php
Moc se mi to líbilo po všech stránkách. Pán do telefonu tvrdil, že cena je pevná, ale věřím, že na 350 by šel. Už jsme se domluvili na prohlídce.
No a pak mi přišla SMS s info, že je vykuchaný DPF.
Pána jsem tedy odmítl. Druhý den mi volal, zda bych to bral, kdyby to uvedl do původního stavu. Já souhlasil. Ale už jsem měl domluvené další dvě prohlídky.
Po další prohlídce mi pán psal, jak jsem dopadl. Tak mu píšu, že stav i cena ok a jak to vypadá s tím jeho a už neodepsal. Nevím, zda se urazil. Za mě zvláštní jednání a dále jsem se nevnucoval.
No a pak přišel můj první velký favorit ve Slavonicích:
https://auto.bazos.cz/inzerat/207359609/mercedes-viano.php
Stav ok, jízda super, žádné vibrace, auto jelo doslova "jak hovado" a sympatický pan majitel si jízdu velmi užíval. Nefungovala zadní kamera, interiér by potřeboval trochu péče, jedny šoupačky. Pán by šel na 300. Já jsem už byl pro něj takřka rozhodnutý.
Byli jsme tam ve středu a domluvili jsme se s pánem, že mi počká do pondělí...
Protože v inzerci mě zaujalo to, co jsme nakonec koupili. Zejména se líbilo strašně dětem.
Moc se mi už na další auto nechtělo, ale co bych pro děti neudělal a ve finále i pro svůj klid v duši - kdybych koupil hnědé ve Slavonicích, tak by mi to zlaté vrtalo pořád hlavou, co kdyby....
Takže v neděli po návratu z Krkonoš jsem doma vyhodil děti a vydal jsem se do obce u Znojma na to zlaté, co skončilo u nás. Rozhodování bylo těžké. Pán chtěl 370 a slevil na 350.
Vizuálně moc pěkné, udržované auto. Vše fungovalo. Jízda ok - motoricky ok, automat řadí sametově. Jen tu byly opět lehčí vibrace, což už jsem věděl, že je obecná bolest těchto aut. Pán mi to po mém dotazu přiznal už do telefonu.
S pánem jsem si plácl. Ale celou cestu zpět a celou noc mi vrtalo hlavou, zda jsem udělal dobře.
Jelikož jsem domů přijel až pozdě večer, tak zrušení hnědých Slavonic jsem si nechal až na ráno.
S pánem jsme si vzájemně poděkovali za skvělé jednání a já jsem vyrazil žlutým autobusem do Znojma, kde mě vyzvedl majitel teď už našeho zlatého Viana, a kde jsme auto rovnou převedli.
Já mu tedy říkám zlaté, ale pravdou je že zlatě působí jen na sluníčku, jinak je spíše takové světle hnědé/béžové.
Je to tedy rok 2012, najeto má 358tis km.
Je to dovoz v roce 2020. V lednu 2025 ho koupil předchozí majitel, který s ním jezdil s partou do Německa dělat střechy a od ledna do teď s tím ujel 45tis km. Teď už nejezdí do Německa a tudíž auto nepotřebuje.
On za tu chvíli dělal 4x olej a filtry, přední tlumiče a musel nechat čistit DPF, protože auto jelo v nouzáku. On to přisuzuje tomu, že než ho koupil, tak stálo v bazaru (já z Cebia vím, že 3 měsíce - nejprve za 440 tis, pak za 420tis a za to ho on koupil) a jezdilo jen krátké zkušební jízdy.
To tomu sice nepřidalo, ale z těch všech prohlídek a inzerátů vím, že DPF je další častá bolest těchto aut - zlaté Volvo, tam nevím, že ho mám.
Takže z výbavy vypíchnu bi-xenony, automat, dvoje elektrické šoupačky, couvací kamera, asistent rozjezdu do kopce, nezávislé elektrické topení, přídavné teplovodní topení (k tomu chybí dálkový ovladač, který sháním), hlasové ovládání - samozřejmě in deutsch, no a klasika bluetooth konektivita, el. okna, vyhřívané sedadla, klima (rozvod i do zadu - výdech nad každým sedadlem), šest křesel (nevím, zda se i těmto říká kapitánské, když nejsou otočná).
Rez se nekoná.
Nemá to tažné, to budu muset dodělat.
Fotky jsem dával výše.
Teď základní servis oleje, filtry. Toho by se měl chopit dle dohody mistr Vapik, za což jsem mu jako vždy vděčný. Musí se vyřešit ten kardan - může být špatný kardan, může být špatné ložisko, může být vůle v rozvodovce či v diferenciálu. Nevím zda kardan koupit nový či repas. Kardan servis v Běchovicích nemá dobré recenze. Dostal jsem doporučení na Přelouč. No někdo kupuje nové v náhradě kolem 10tis.
Do čeho se nebude chtít pouštět Vapik, či jeho kolega, který nám už také něco dělal, tak mám doporučení od Stabura (díky) na takové mercedesí AV díly.
Čili doufám, že nás auto nebude moc zlobit, a že nás ta zadokolka v zimě nikde nenechá.
Bude to trvat než k němu získám takovou důvěru jako k xcéčku.
Zatím se v noci budím a říkám si, zda jsem udělal dobře....
Snad jo!
Nemám sílu to po sobě celé číst, tak mě omluvte za případné chyby.
PS: a je to L (Lang) - tedy to mezi nejkratším K (kompakt) a XL (extra lang)