Nicméně k autu:
Rok výroby je to 2020 (pro český trh, z Ostravského salónu od ředitelovi dcery, pak druhej majitel a pak já)
Najeto měl 59 959 km
Výkon 107kW
Baterie 35,5kWh užitná 30kWh (aktualizací se dalo dostat trochu víc k užitku, musím s tím zajet do servisu a zjistit - podle mě nebylo aktualizované celou dobu)
AC nabíjení je max 7kw
DC nabíjení je do nějakých 70% 36kW, ale to je podle teploty
SoH 94% (dle https://www.mazda.eu/en/state-of-health/ kde se to přenáší přímo z auta při nabití na 100%) záruka je ještě 100tkm a cca 3 roky.
Výbava je Launch Edition / Luxury Vintage
Je tam line asist, adaptivní tempomat, čtení značek, HUD, adaptivní světla (Adaptive LED Headlights), což podle všeho matrix.
Barva není bílá, ale Keramická bílá!

Co vím že určitě nemá je KeyLess - ale auto pozná že klíček je uvnitř a nebo venku - budu zjišťovat jestli to třeba nejde jen SW zapnout, není BOSE audio - to přemýšlím jestli je to dobře a nebo ne..., není střešní okno - to mě neschází.
Chci si dokoupit tohle do předního kufru, páč jak tam měl v budoucnu být Wankel na hybrid, tak tam je místa a místa... Potom jsem koukal pod plato kufru a tam je taky úplně zbytečně moc polystyrenu - lepící sada, asi počítají i s rezervou, ale na to se ještě musím podívat.
Jo a jezdilo asi nějakou dobu do myčky, takže snad se co nejdřív dostanu k tomu lehce to rozleštit, aspoň ty "hologramy" na kapotě + ty černý plasty u dveří - to mě trošku sere.
Tož takhle ze začátku...